Äidin kanssa -kuvauspäivät

Äidin kanssa -kuvauspäivät

Monilla äideillä on taipumusta juosta kameraa karkuun. Kuvataan niitä lapsia vaan! Kuitenkin kuvat oman äidin kanssa nousevat vuosien kuluessa usein hirmu tärkeäksi!

Toteutamme Meikkistudio ElinaK:n kanssa Äidin kanssa -kuvauksia juuri tähän tarpeeseen! Kuvaus on helppo, nopea ja selkeä kokonaisuus, mutta siitä on aivan varmasti iloa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Kuvauspäivät ovat:
Sunnuntai 12.6.2022
Tiistai 23.8.2022
Tiistai 20.9.2022
Tiistai 15.11.202
2
(Jos kysyntää on, koitamme saada syksyllekin jonkun viikonloppupäivän)

Kuvaukseen voi tulla 2-6 hengen porukka. Kuvaus toimii parhaiten yli 6-vuotiaiden kanssa, ja aikuisten meikkauksen aikana tulee odottelua, joten ihan pikkulasten kanssa kannattaa varata erillinen perhekuvaus.

Kuvauksessa toteutetaan klassinen studiomuotokuva teistä. Otetaan kuvia vähän eri fiiliksillä ja siihen voitte kertoa toiveita, jotta kuvista saadaan teidän näköiset. Viestitellään etukäteen ja saatte pienen valmistutumislomakkeen, jonka perusteella suunnitellaan kuvaus. Näissä kuvauksissa ei voi ottaa ns. toiminnallisia yhteiskuvia.

Kuvauspakettiin kuuluu:
– meikkaus kahdelle (vaihtoehtoisesti hiusten laitto)
– kuvaushetki studiossa
– valintagalleriaan noin 10 kuvavaihtoehtoa
– valitsemastanne kuvasta kehystetty 20x25cm taulu (kuvakoko 15x20cm) tai käsintehty koivublokkitaulu 14x20cm kokoisena (mahdollisuus tilata lisäkuvia)

Hinta 300e

Kuvauspäivät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, saatamme lisätä kuvauspäiviä jos tarpeen.
Pakettiin kuuluvan kuvatuotteen voi korvata muulla tuotteella ja maksaa erotuksen.
Jos tarvitset enemmän tai vähemmän meikkiaikoja, laita viestiä!

Lahjakortin kuvaukseen voit ostaa täältä!


Valmiin lahjakortin saat hetken päästä sähköpostilla. Varaa kuvausaikasi erikseen sähköpostilla: [email protected] Jos kuitenkin tarvitset jonkun ”tuunatun” lahjakortin, laita sähköpostia niin tehdään 🙂

Äidin kanssa -kuva

Lue myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *