Upean naisen edustuskuvaus
| | |

Upean naisen edustuskuvaus

mainiot

Järjestimme syksyllä yhteistyössä Meikkistudio Elina K:n kanssa edustuskuvauspäivän, jossa Elina siis puuteroi kuvaamamme naiset ja viimeisteli kampaukset, minä sitten kuvasin. Kuvauspäivä järjestettiin nyt toista kertaa. Meillä oli hurjan hauska päivä, josta tässä tuloksia näytille!

Ensimmäisenä paikalle saapuivat Hannele ja Tuire Mainostoimisto Mainiosta. Hannele oli hankkinut kuvauksen synttärilahjaksi pitkäaikaiselle työntekijälleen Tuirelle, jolle kuvaus siis tuli aivan yllätyksenä! Tuirekin silti heittäytyi kuvattavaksi aivan ihanan innokkaasti. Otimme kuvia vähän virallisempiin tarkoituksiin ja lisäksi vähän rennommalla meiningillä. Kuvaajan kannalta on kyllä ihanaa, että paikalla on todella ammattitaitoinen meikkaaja. Ensinnäkin se helpottaa kuvankäsittelytyötä, mutta vielä tärkeämpänä: onnistunut meikki saa kuvattavat tuntemaan itsensä kauniiksi ja itsevarmaksi, ja se vaikuttaa kuvien onnistumiseen ihan mielettömästi! Suosittelen Elinaa kyllä ihan varauksetta.

taru

Seuraava mallimme oli Taru, joka toimii yrittäjänä Optitar Silmälasien erikoisliikkeessä Kuninkaankadulla. Tarulla oli mukanaan erilaisia vaatteita ja tietysti niihin sopivia silmälaseja 🙂 Tarusta saatiin hienot kuvat, joita hän voi käyttää yrityksen markkinoinnissa. Suosittelen myös poikkeamaan hänen liikkeessään, mistä löytyy mm. vintage-mallisto sekä erikoismitoitettuja laseja.

jenni_p

Viimeinen mallimme olikin minulle Tampereen seudun Yrittäjänaisista tuttu Jenni, joka pyörittää käännöspalveluja tarjoavaa Flextext-yritystä. Jenni on itsekin innokas valokuvaaja, mutta on tähän asti pysynyt mieluummin mukavuusalueellaan kameran takana. Ihan kiltisti hän kumminkin kameran eteen asettui, ja olikin oikeasti ihan todella hyvä kuvattava! 🙂

Koska valokuvaaja keskittyi päivän aikana näköjään vain malliensa kuvaamiseen, on behind the scenes -materiaali tällä kertaa Elina K:n kännykästä saatua – kiitos Elina!

makingof

Olisiko sinulla kiinnostusta osallistua vastaavaan kuvauspäivään? Edustuskuvaus sopii niin työkäyttöön kuin ihan omaksi iloksi! Voit varata oman kuvausajan ja käydä sitä ennen meikattavana, mutta parhaat synerigiaedut saavutetaan kun samana päivänä kuvataan useita naisia. Kerää siis porukka kasaan (vähintään 4 naista) tai laita minulle viestiä ([email protected]), niin pidän sinut ajan tasalla kun uutta päivää suunnitellaan.

Kiitos vielä tuhannesti Elinalle upeista meikeistä ja kaikille kuvattaville heittäytymisestä 😀 Laitan tähän vielä listan näiden naisten yritysten Facebook-sivuista:

Meikkistudio Elina K.
Mainistoimisto Mainio
Optitar silmälasien erikoisliike
Flextext käännöspalvelut

mainiot2

Lue myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Yksi kommentti