Valokuvaajat Tampereella

Laura Tammisto

laura@studiotorkkeli.fi

Laura on äitiyslomalla, mutta sähköpostilla tavoittaa.

 

Lisää Laurasta

“Olen toiminut ammattivalokuvaajana vuodesta 2009. Tykkään eniten kuvata ihmisiä ja olenkin vahvoilla erityisesti kun halutaan löytää henkilöistä ne parhaat ilmeet ja kuvakulmat. Monet tulevat kuvaukseen saatesanoilla: “minä en sitten yhtään osaa olla kuvassa” ja tämä saa minut liekkeihin – saatpa nähdä, että osaat! 🙂

Tässä työssä parasta on, kun saa tavata monenlaisia ihmisiä erilaisissa yhteyksissä. Lopulta jokainen kuvaan tuleva kuitenkin haluaa itsestään hyvän kuvan, eikä tämä muutu, on sitten kyseessä maatilan emäntä tai toimitusjohtaja. Tätä tarkoitusta varten olen opiskellut tekniikkaa, kehittänyt visuaalista näkemystäni ja voin hyödyntää kokemustani. Ammattikuvaajana haluan tarjota parhaan mahdollisen kuvauskokemuksen ja lopputuloksen.

Olen keskittynyt yritysten henkilökuvauksiin. Lisäksi kuvaan mielelläni perheitä – niin isoja kuin pieniäkin. Lapsikuvaukset olen toistaiseksi jättänyt, joten Suvi huolehtii pienimmistä asiakkaistamme.”

Kimmo Torkkeli

0400 624 619
kimmo@studiotorkkeli.fi

Kimmo kuvaa vain yritysasiakkaiden kuvauksia.

 

Lisää Kimmosta

“Olen kuvannut ammatikseni yli 30 vuotta. Olen kaiketi melko hyvä ihmisten kanssa ja vahvoilla miljöössä, kun tilan valomaailmaa halutaan hyödyntää.

Aloitin 80-luvun alkupuolella kuvaten yksityisasiakkaiden muotokuvia ja Studio Torkkeli olikin silloin perinteinen valokuvaamoliike Kangasalla. Siirryin kuitenkin enemmän lehtikuvauspuolelle kuvasinkin paljon mm. City-lehteen sen alkuaikoina 90-luvulla. Vuosien varrella olen kuvannut yhä enemmän yritysten tarpeisiin, kuten mainoksiin ja asiakaslehtiin, mutta yhä kuvaan myös aikakauslehtiin. Jonkun verran kuvaan myös studiolla, mutta eniten ajelen kalustoni kanssa pitkin Pirkanmaata ja kauemmaskin asiakkaan tarpeen mukaan.

Kuvaan tällä hetkellä yrityskuvauksia, tuote- ja kuvastokuvia sekä markkinointikuvia. Teen myös videokuvausta enimmäkseen yritysten käyttöön.”

Suvi Kivimaa

040 123 9409‬ (myös WhatsApp)
suvi@studiotorkkeli.fi

Suvi vastaa Tuomiokirkonkadun Pikkustudiosta ja kuvaa isolla studiolla parina päivänä viikossa. 

Lisää Suvista

“Olen työskennellyt Studio Torkkelilla vuodesta 2012, pääasiassa minut löytää Tuomiokirkonkadun pikkustudiolta kuvaten passikuvia ja henkilökuvia eri yrityksille. Tämän lisäksi teen studiokuvauksia Hatanpään studiolla sekä miljöössä asiakkaan toiveiden mukaan.

Olen opiskellut valokuvausta Visuaaliviestinnän Instituutissa, VVI 2015, ja tarkoitus on suorittaa lisätutkintoja työn ohessa.

On ihan mahtavaa, että nuorena aloitetusta rakkaasta harrastuksesta on tullut minulle ammatti. Tässä työssä parasta on se, että tapaa erilaisia ihmisiä erilaisissa elämänvaiheissa ja saa käyttää omaa luovuutta ja näkemystä näiden hetkien ikuistamisessa muistoiksi. Eniten sydäntä lähellä on kuvata vauva -ja lapsikuvauksia, jokainen lapsi on oma persoonansa ja kuvissa näkyy hänen luonteensa, oli hän sitten nauravainen ilopilleri, keskittynyt pohdiskelija tai innokas tutkailija. Omiin suosikkeihini kuuluvat myös tunnelmalliset odotusajan- ja huomenlahjakuvaukset, jotka tuovat mukavasti vastapainoa usein vauhdikkaille lapsikuvauksille.”

Laura Talvitie

laura@lauratalvitie.com

Laura palvelee säännöllisen epäsäännöllisesti Pikkustudiolla, välillä Hatanpäälläkin.

Lisää Laurasta

“Teen pääasiallisesti töitä journalistisen kuvan puolella ja otan myös lapsi- ja perhekuvia dokumentaarisella otteella. Studio Torkkelilla olen työskennellyt syksystä 2018 lähtien. Molemmissa töissä yksi parhaita asioita on erilaisten ihmisten kohtaaminen ja se, kun saa kuvattavassa aikaan “Vau, olenko tuo tosiaan minä?” -fiiliksen.

Tykkään kuvata paljon tunteita ja tunnelmia. Silloin tärkeää on, että pystyn kuvauksissa luomaan tunnelman, jossa saa olla oma itsensä. Kiireettömyys ja välittömyys ovat minulle tärkeitä elementtejä kaikissa kuvauksissani. Jos kuvattava unohtaa edes hetkeksi olevansa kuvassa, olen onnistunut tehtävässäni.”

Lauran omat sivut löydät täältä.

Tiina Salminen

tiina@kuvaileva.fi

Tiina kuvaa Pikkustudiolla erityisesti kesäaikaan, jonkun verran muutenkin.

Lisää Tiinasta

“Lisätään myöhemmin”

Tiinan omat sivut löydät täältä.

Johanna Virolainen

johannaelisaphotography@outlook.com

Johanna kuvaa Pikkustudiolla kesäaikaan, välillä muulloinkin.

Lisää Johannasta

Rakastan valoja ja varjoja, aitoja hetkiä sekä seikkailuita uusissa paikoissa. Kamera on keikkunut kaulallani niin pienestä kuin muistan. Tällä hetkellä päivitän taitojani Visuaaliviestinnän instituutissa. Syyskaudet toimin koulu- ja päiväkotivalokuvaajana aloittaen viidennen kauteni tänä syksynä.

Innostuneisuuteni ripauksella herkkyyttä, sosionomin ammatti sekä työkokemukseni monitaustaisten ihmisten parissa on kehittänyt minua huomioimaan kameran edessä olevan tarpeet ja luomaan kuvaustilanteesta rennon.”

Johannan omat fb-sivut löydät täältä.

Laajemmissa kuvauksissa kuvaamme tilanteen mukaan useamman kuvaajan voimin.

Tutustu kuviimme

Studio Torkkeli