Suvi Kivimaa

040 123 9409‬ (myös WhatsApp)
[email protected]

Suvi vastaa Tuomiokirkonkadun Pikkustudiosta ja kuvaa isolla studiolla parina päivänä viikossa. 

“Olen työskennellyt Studio Torkkelilla vuodesta 2012, pääasiassa minut löytää Tuomiokirkonkadun pikkustudiolta kuvaten passikuvia ja henkilökuvia eri yrityksille. Tämän lisäksi teen studiokuvauksia Hatanpään studiolla sekä miljöössä asiakkaan toiveiden mukaan.

Olen opiskellut valokuvausta Visuaaliviestinnän Instituutissa, VVI 2015, ja tarkoitus on suorittaa lisätutkintoja työn ohessa.

On ihan mahtavaa, että nuorena aloitetusta rakkaasta harrastuksesta on tullut minulle ammatti. Tässä työssä parasta on se, että tapaa erilaisia ihmisiä erilaisissa elämänvaiheissa ja saa käyttää omaa luovuutta ja näkemystä näiden hetkien ikuistamisessa muistoiksi. Eniten sydäntä lähellä on kuvata vauva -ja lapsikuvauksia, jokainen lapsi on oma persoonansa ja kuvissa näkyy hänen luonteensa, oli hän sitten nauravainen ilopilleri, keskittynyt pohdiskelija tai innokas tutkailija. Omiin suosikkeihini kuuluvat myös tunnelmalliset odotusajan- ja huomenlahjakuvaukset, jotka tuovat mukavasti vastapainoa usein vauhdikkaille lapsikuvauksille.”

Suvin galleria