Lapsikuvaus

Lapset ovat pieniä vain hetken ja vauva- ja taaperoikä onkin yleisin aika tulla kuvaukseen. Me silti lämpimästi suositellaan, että kuvauksiin tultaisiin myöhemminkin. Monesti lasten omat ihanat piirteet korostuvat lapsen kasvaessa! Jo pienille koululaisille – saati isommille – oma valokuvaushetki voi olla myös itsetuntoa kohottava ja voimaannuttava kokemus siitä, että juuri hän on arvokas ja ihana.

Lapsiperheen kuvauksissa mennään aina lasten ehdoilla. Jos lapsi on hidas lämpenemään, annetaan hänelle aikaa, kun taas vauhdikkaampien tyyppien kanssa kuvaus saattaa olla tehokas spurtti. Jokainen saa olla sellainen kuin on, vakavat ja pohdiskelevat lapset myös!

Lapsikuvaus ja vauvakuvaus Studio Torkkeli Tampere
Perhekuvaus studiossa Tampereella

Perhekuvaus

Kuvia perheestä ei koskaan ole liikaa. Teidän oman tyylin mukaan voidaan kuvata toiminnallisia ja fiilispohjaisia kuvia joissa saa irrotella, tai herkistellä ja tunteilla omien rakkaiden kanssa. Kuvaamme myös klassisia, kauniisti aseteltuja perhekuvia, jolloin pysäytämme rauhallisen hetken ainekseksi tauluun kotinne paraatipaikalle. Tai kaikkea näitä tai niiden väliltä. Tärkeintä on, että jokainen saa olla kuvassa oma itsensä ja hymypakkoa ei ole!

Ennen kuvauksia käydään yhdessä läpi odotuksianne ja mietitään kuvien tyyliä niin lapsen luonteen kuin esim. kotinne sisustuksen näkökulmasta. Useimmiten kuvaamme joko vaaleaa ja raikasta tyyliä tai klassista, tunnelmallisempaa tyyliä.

Ja vielä muistutus! Perhekuvauksessa ei ole mitään määreitä, keitä siihen voi osallistua. Siinä ei todellakaan tarvitse olla lapsia (tai voi olla aikuisia lapsia), siihen voi hyvin kuulua vain kaksi henkilöä, siihen voi kuulua kolme tai neljä sukupolvea tai ihan keitä vaan, jotka koet omaksi perheeksesi. Olemme varmoja että vuosien kuluttua olet onnellinen, kun sinulla on kuvia elämäsi tärkeimmistä ihmisistä yhdessä.

Perhekuvaus miljöössä Tampereella monta sukupolvea

Lapsikuvaus ja perhekuvaus meillä hoituu
seuraavilta kuvaajilta:

galleria

Varaa aika kuvaukseen tai
ota yhteyttä