Hääkuvaus miljöössä

Miljööpotretit voidaan kuvata teille tärkeässä paikassa silloin kun niille on paras hetki: joskus se on hääpäivän aikana, mutta usein rauhallisin hetki kuvaukselle on ihan omana päivänään ennen tai jälkeen häiden. Silloin on mahdollista tehdä hääkuvaus kaikessa rauhassa, vaikkapa ilta-auringossa tai aamu-usvassa.

Hääkuvauksen paikkana voi olla puisto, metsä, ranta tai vaikka oma kotipiha – autamme mielellämme juuri teille sopivan miljöön valinnassa!

Hääkuvausmaksu miljöössä lauantaisin 250e, arkisin 200e. Lisäksi kuvatuotteet tai tiedostot erillisen hinnaston mukaan.

hääkuvaus luonnossa miljöössä Pirkanmaa
Hääkuvaus hääpari studiossa Tampere

Hääkuvaus studiossa

Hääpotretit studiossa on klassikko, mutta sen ei tarvitse olla tylsää eikä vanhanaikaista. Kuvaustaustana voi olla modernimpi vaalea tai muu yksivärinen tausta, mutta meiltä löytyy myös ihania, käsin maalattuja vanhoja taustakankaita!

Pari juttua, miksi studio voittaa miljöökuvauksen: valo on hallittua, koska se on itse rakennettua, säätä ei tarvitse murehtia niin valon kuin tuulenkaan osalta ja huomio muutenkin kiinnittyy 100% juuri Teihin, ei maisemaan tai auringonpaisteeseen.

Hääkuvausmaksu studiossa lauantaisin 200e, arkisin 150e. Lisäksi kuvatuotteet tai tiedostot erillisen hinnaston mukaan.

Dokumentaarinen hääkuvaus

Dokumentaarinen hääkuvaus tarkoittaa pääasiassa hääjuhlan valokuvaamista ja ikuistamista sellaisena, kuin se on. Kuvauksiin kuuluu aina ennakkopalaveri, jossa sovitaan kuvien tyylistä, hääparin toiveista ja käydään läpi tilaisuuden kulku ja aikataulut.

Paketteja voidaan muokata juuri teille sopivaksi, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Varausmaksu 200€ hyvitetään kuvauslaskulla.

Ihan koko paketti

Valokuvaaja on matkassanne 10h, hääpäivänne alkuhetkistä iltaan asti. Vihkitilaisuudesta ja hääjuhlista kuvatut kuvat (vähintään 300-400kpl) saatte käsiteltyinä digikuvina ja käyttöoikeuksin. Vihkipotreteista pakettiin kuuluu 30 parasta kuvaa, jotka hääpari saa sekä 15x20cm paperikuvina että digitaalisina tiedostoina käyttöoikeuksin.

Hintaan kuuluu myös parikuvaus ennakkoon, jolloin pääsette harjoittelemaan kuvassa olemista ja tutustutaan puolin ja toisin. Tästä kuvauksesta 5kpl valmiita kuvia esim. Save the date -kutsuun käytettäväksi.

2000 €

Koko päivän paketti

Suosituin kuvauspaketti!

Kokopäivän paketissa valokuvaaja on paikalla aamun jännittävistä valmistautumisen hetkistä iltaan asti, yhteensä 8h ajan. Vihkitilaisuudesta ja hääjuhlista kuvatut kuvat (vähintään 250-350kpl) saatte käsiteltyinä digikuvina ja käyttöoikeuksin. Vihkipotreteista pakettiin kuuluu vähintään 20 parasta kuvaa, jotka hääpari saa sekä 15x20cm paperikuvina että digitaalisina tiedostoina käyttöoikeuksin. Lisätunnit 120e/h.

1500€

Puolipäivän paketti

Puolipäivän paketissa valokuvaaja kulkee matkassanne 6 tunnin ajan. Vihkitilaisuudesta ja hääjuhlista kuvatut kuvat (vähintään 200kpl) saatte käsiteltyinä digikuvina ja käyttöoikeuksin.

Vihkipotreteista pakettiin kuuluu vähintään 10 parasta kuvaa, jotka hääpari saa sekä 15x20cm paperikuvina että digitaalisina tiedostoina käyttöoikeuksin.

1100 €

Pikkupaketti

Pikkupaketti sisältää vihkitilaisuuden kuvaamisen ja siitä noin 50 valmiiksi käsiteltyä valokuvaa digitaalisesti ja käyttöoikeuksin.

Lisäksi vihkipotretit joko studiossa tai parin toivomassa miljöössä. Vedosgalleriasta saatte valita 5 parasta kuvaa, jotka saatte sekä 15x20cm paperikuvina että digitaalisina tiedostoina käyttöoikeuksin.

600€

Hääkuvaukset meillä kuvaa

galleria

Suunnitellaan yhdessä teille ikimuistoiset hääkuvat
ota yhteyttä