Yrittäjän oma henkilökuvaus auttaa rakentamaan tai kirkastamaan brändiäsi juuri oikeaan suuntaan ja tuoda kuvillasi esiin omaa asiantuntijuutta ja ammattitaitoasi. Näytät, että olet panostanut omaan yritystoimintaasi tai brändiisi ja uskot itseesi – siten asiakkaasikin voi uskoa!

Kuvapankkikuvien sijaan ihan omien kuvien käyttö erottaa varmasti sinut kilpailijoista ja tuo sinulle konkreettista hyötyä markkinointiisi. Pienyrittäjän henkilökuvaus tähtää juuri tähän.

Jos haluat tietää muista yrityskuvauksista, kurkkaa myös sivulle Kirkastava brändikuvaus.

yrittäjän tai henkilöbrändin henkilökuvaus tukee yrittäjän tarinaa
Henkilökuvaus tuottaa brändiä tukevia kuvia yritykselle

Pienyrittäjän tai brändin henkilökuvaus alkaa huolellisesta suunnittelusta: alkukartoitus, pukeutumisvinkit, kuvauspaikkojen valinta yhdessä…

Lisäksi voit upgreidata henkilökuvauspakettiisi mm. meikkauksen ja kampauksen, stylistin palveluita, apua kuvaustilan stailaamiseen, sparrausta brändin kehittämiseen tai kirkastamiseen tai somesuunnitelman tekoon.

Olemme rakentaneet kolme eri kuvauspakettia 1-2 henkilön kuvauksia ajatellen, joista voit valita sopivan.

peruspaketti
Alku

Peruspaketti sopii esimerkiksi verkkosivujen kuviksi, saat siitä laadukkaat kuvat mm. LinkedIn-tilille ja muualle someen. Suosittelen pakettia, jos sinulla on jo olemassa hyviä kuvia, mutta haluat rinnalle erilaisia/uudempia kuvia tai jos olet aloittamassa yritystoimintaa tai luomassa henkilöbrändiä, etkä vielä halua investoida isommin.

Hinta sisältää neljä valitsemaasi kuvaa valintagalleriasta. Lisäkuvat 40e/kpl.

Kuvausaika 30-60 minuuttia

400 € +alv

Loistavia somekuvia
Polku

Laajempi kattaus kuvia, jotka kertovat tarinaa sinusta ja yrityksestäsi. Henkilökuvia sinusta poseeratusti ja dokumentaarisemmin, yksityiskohtia, fiilistelyä, tarvittaessa myös tila- tai tuotekuvia. Kuvia voit käyttää verkkosivuilla, somessa, tarjouksissa, esitteissä, missä vaan!

Kuvaus suunnitellaan huolellisesti ja toteutetaan tehokkaasti muutaman tunnin sessiona yhdessä tai kahdessa lokaatiossa.

Hinta sisältää n. 20-50 kuvaa, sovitaan tarkemmin tarjouksen yhteydessä.

Kuvausaika 2-4h

600–900 € +alv

Kuvapankki

Aarre

Tarinallinen kuvauspäivä  suunnitellaan niin, että lopputuloksena saat ison määrän monipuolisia kuvia, joiden avulla saat verkkosivusi uuteen loistoon ja somen pyörimään pidemmäksi aikaa. Huolellisella alkukartoiksella pidämme huolen, että juuri sun oman tekemisen ydin saadaan kuvissa näkyviin.

Saat yrityksellesi oman kuvapankin, josta löydät kuvat joka tarpeeseen. Lisäksi saat parhaat vinkit kuvien käyttöön somessa ja kuinka saat parhaan hyödyn kuvistasi irti.

Hinta sisältää reilusti kuvia, mutta tarkempi määrä riippuu tarpeista, aiheista ja käyttötarkoituksesta. Noin 100-200 kuvaa.

Kuvausaika alkaen noin 6h (tai 3h+3h eri päivinä)

1490 € +alv

Brändikuvat meillä kuvaa

Valokuvilla Yrityksen brändi
uudelle tasolle

Suunnitellaan yhdessä kuvat, jotka tuovat osaamisenne esiin ja korostavat niitä asioita, joita haluatte asiakkaillenne kertoa.