Hyvät valokuvat ovat nopein ja tehokkain tapa kertoa itsestäsi ja viestiä juuri niitä asioita, mitä itse haluat. Laadukkaat kuvat kertovat laadukkaasta brändistä ja asiantuntemuksesta. Kuvien avulla voit herättää tunteita ja näyttää ihan konkreettisesti, millainen olet tai mitä palveluja tai tuotteita tarjoat.

Kuvapankkikuvien sijaan ihan omien kuvien käyttö erottaa varmasti sinut kilpailijoista ja tuo sinulle konkreettista hyötyä markkinointiisi. Kun kuvat on suunniteltu juuri sinun tarpeistasi lähtien, sinulla on aina tarvittavia kuvia käytettävissä someen ja muuhun viestintään.

Jos haluat tietää muista yrityskuvauksista, kurkkaa myös sivulle Kirkastava brändikuvaus.

Pienyrittäjän tai brändin henkilökuvaus alkaa huolellisesta suunnittelusta: jutellaan yhdessä, mikä on sinun brändisi sydän ja tärkein viesti. Näiden perusteella suunnitellaan kuvat niin, että niistä jokainen tukee haluttua viestiä ja kertoo aidosti sinusta.

Valitaan kuvauksille tarkoituksenmukainen paikka, mahdollinen kuvausrekvisiitta, vaatteet, kuvien sävymaailma ja haluttu tunnelma. Sinä olet asiantuntija oman brändisi tavoitteiden osalta, mutta me autamme siinä, miten se puetaan visuaaliseen muotoon.

Lisäksi voit upgreidata henkilökuvauspakettiisi mm. meikkauksen ja kampauksen, stylistin palveluita, apua kuvaustilan stailaamiseen, sparrausta brändin kehittämiseen tai somesuunnitelman tekoon.

Olemme rakentaneet kolme eri kuvauspakettia, jotka soveltuvat parhaiten henkilöbrändisi kuvauksiin, mutta paketit ovat sovellettavissa myös 2-3 hengen tiimeille.

profiilikuvaus
A L K U

Profiilikuvauspaketti sopii sinulle, jos olet aloittava yrittäjä tai asiantuntijabrändin rakentaja, ja haluat laadukkaat kuvat, mutta et vielä pistä toden teolla tuulemaan.

Vaihtoehtoisesti kuvaus sopii sinulle, jolla on jo hyviä kuvia olemassa, mutta kaipaat pientä täydennystä kuvapankkiisi tai täsmäiskun tietyntyyppisistä kuvista.

Kuvat sopivat esimerkiksi profiilikuviksi, saat laadukkaat kuvat mm. LinkedIn-tilille, asiantuntijakuviksi blogeihin ja muualle someen.

Kuvaushintaan kuuluu suunnittelupuhelu ennen kuvauksia.

Hinta sisältää neljä valitsemaasi kuvaa valintagalleriasta. Lisäkuvat 40e/kpl.

Kuvausaika 30-60 minuuttia

400 € +alv

Brändikuvaus
P O L K U

Laajempi kattaus kuvia, jotka kertovat tarinaa sinusta ja yrityksestäsi. Henkilökuvia sinusta potrettityyliin sekä dokumentaarisemmin, yksityiskohtia, fiilistelyä, tarvittaessa myös tila- tai tuotekuvia. Kuvia voit käyttää verkkosivuilla, somessa, tarjouksissa, esitteissä, missä vaan!

Kuvaus suunnitellaan huolellisesti ja toteutetaan tehokkaasti muutaman tunnin sessiona yhdessä tai kahdessa lokaatiossa.

Hinta sisältää 20 valmista kuvaa. Kuvien määrä riippuu paljon valitusta tyylistä ja viimeistelyn määrästä.

Hinta sisältää ammattilaisen tekemän meikin ja hiusten stailauksen.

Kuvausaika 2-3h

800€ +alv

Kuvapankki

A A R R E

Oman kuvapankin kuvaus on iso kertaponnistus, mutta kiität vielä itseäsi sen hankkimisesta, sillä se todella helpottaa ja nopeuttaa kaikkea viestintääsi jatkossa.

Kuvapankki suunnitellaan niin, että lopputuloksena saat ison määrän monipuolisia kuvia, joiden avulla saat verkkosivusi uuteen loistoon ja somen pyörimään pidemmäksi aikaa. Huolellisella alkukartoiksella pidämme huolen, että juuri oman brändisi ydin saadaan kuvissa näkyviin.

Omasta kuvapankista löydät kuvat joka tarpeeseen ja kaikissa formaateissa: samoista aiheista kuvataan vaakaa, pystyä, lähikuvaa, kauko-otosta, yksityiskohtia ja kokonaisuuksia.

Lisäksi saat parhaat vinkit kuvien käyttöön somessa ja kuinka saat parhaan hyödyn kuvistasi irti.

Hinta sisältää kaikki päivän aikana kuvatut kuvat, mutta tarkempi määrä riippuu tarpeista, aiheista ja käyttötarkoituksesta. Noin 100-200 valmista kuvaa.

Hinta sisältää ammattilaisen tekemän meikin ja hiusten stailauksen.

Kuvausaika noin 4-5h. Kuvaus voidaan toteuttaa tarpeen mukaan useammassa lokaatiossa.

1600 € +alv

Brändikuvat meillä kuvaa

Valokuvilla Yrityksen brändi
uudelle tasolle

Suunnitellaan yhdessä kuvat, jotka tuovat osaamisenne esiin ja korostavat niitä asioita, joita haluatte asiakkaillenne kertoa.