Olen toiminut ammattikuvaajana vuodesta 2009 alkaen. Tykkään eniten kuvata ihmisiä ja olenkin vahvoilla erityisesti kun halutaan löytää henkilöistä ne parhaat ilmeet ja kuvakulmat. Monet tulevat kuvaukseen saatesanoilla: “minä en sitten yhtään osaa olla kuvassa” ja tämä saa minut liekkeihin – saatpa nähdä, että osaat! 

Erityisesti olen innostunut yritysten ja henkilöiden brändien monipuolisesta kuvittamisesta. Rakastan sitä, että pääsen mukaan jo alkuvaiheessa kuvausten suunnitteluun ja toimin todella mielelläni osana tiimiä.

Olen valokuvaaja, jonka sydän sykkii myös tilanteille, kun pääsen kuvien avulla näyttämään ihmisille, kuinka kauniita ja upeita he ovatkaan! Erityisesti itsetunto-ongelmien kanssa kamppailevat otan vastaan lämpimästi ja kannustaen.

Valokuvaajan työssä parasta on, kun saa tavata monenlaisia ihmisiä erilaisissa yhteyksissä. Lopulta jokainen kuvaan tuleva kuitenkin haluaa itsestään hyvän kuvan, eikä tämä muutu, on sitten kyseessä maatilan emäntä tai toimitusjohtaja. Tätä tarkoitusta varten olen opiskellut tekniikkaa, kehittänyt visuaalista näkemystäni ja voin hyödyntää kokemustani. Valokuvaajana haluan tarjota parhaan mahdollisen kuvauskokemuksen ja lopputuloksen.

Olen keskittynyt yritysten henkilökuvauksiin. Lisäksi kuvaan mielelläni perheitä – niin isoja kuin pieniäkin.

Koulutus:
Kuva-artesaani, osaamisalana valokuvaus, VVI 2008
Graafisen alan perustutkinto, ulkoasun toteuttaja, Tredu 2010
Valokuvaajan ammattitutkinto, VVI 2015
Yrittäjän ammattitutkinto, Tredu 2020

Lauran galleria