Tänä päivänä yritysten täytyy todella taistella asiakkaiden ajasta ja mielenkiinnosta. Kirkastava brändikuvaus tuottaa vaikuttavia kuvia, joilla meidät on helpompi pysäyttää. Rakastamme kuvia, olemmehan visuaalisia olentoja. Näin ajattelee moni potentiaalinen asiakas. Onko sinun brändisi visuaalinen viestintä kunnossa?

Käyttämällä aidosti teidän työstänne kertovia kuvia, joissa näkyy omat työntekijät ja omat tuotteet, erotutte kilpailijoista varmasti! Brändikuvaus on näiden kirkastamista.

Kuinka homma etenee?

Brändikuvaus lähtee liikkeelle yrityksen tarpeiden kartoittamisesta. Suunnitellaan yhdessä kuvamaailma, joka tuo osaamisenne esiin ja kertoo yrityksenne tarinaa koskettavasti.

Useimmiten aloitetaan siitä, että henkilökunnasta on laadukkaat ja yritysilmeen mukaiset kuvat. Asiakas haluaa tietää, kuka teillä on töissä ja saada kasvot henkilölle, jonka kanssa on yhteydessä. Henkilöiden esittelykuvien lisäksi tarvitaan kuvia, joissa näkyy työn tekeminen, tuotteita, tiloja tai työtapoja – tämä kaikki höystettynä niillä fiiliksillä ja mielikuvilla, jota haluatte tuottaa.

Kuvatarve on usein ensisijaisesti nettisivut, mutta myös muuhun visuaaliseen ainestoon, presentaatioihin ja someen tarvitaan kuvia. Brändikuvaus sisältää ennakkokyselyn, jonka avulla tämäkin kaikki selvitetään huolellisesti.

Kirkastava brändikuvaus ilmapalloja

peruspaketti
Polku

Peruspaketti noin 2-20 hengen yrityksille sisältää henkilökunnan kuvauksen, esittelykuvia nettisivuille ja someen. Yrityksen tarpeen mukaan suunnitellaan teille sopiva kokonaisuus. Voin tulla etukäteen käymään paikan päällä tai sitten etäyhteyden kautta briiffaan myös henkilökunnan, jotta kaikki tietävät, mitä ja miksi ollaan tekemässä.

Kuvamäärät sovitaan erikseen henkilökunnan määrän ja kuva-aiheiden mukaan. Ajatus on kuitenkin saada verkkosivut loistoonsa ja luultavasti myös someen raikasta materiaalia!

alk. 600€

Kaikki kerralla kuntoon

Aarre

Tarinallinen kuvauspäivä  suunnitellaan niin, että lopputuloksena saatte ison määrän monipuolisia kuvia, joiden avulla saat verkkosivusi uuteen loistoon ja somen pyörimään pidemmäksi aikaa. Huolellisella alkukartoiksella pidämme huolen, että juuri oman tekemisenne ydin saadaan kuvissa näkyviin ja saamme esiin juuri sen, mitä haluatte kertoa.

Saatte yritykselle oman kuvapankin, josta jatkossa on helppo löytää kuvia moneen tarpeeseen. Lisäksi saatte parhaat vinkit kuvien käyttöön somessa ja kuinka saat parhaan hyödyn kuvistasi irti.

Kuvaus voi kestää yhden päivän, tai sen voi jakaa kahdelle eri päivälle esim eri vuodenaikojen tai vaihtuvien työtehtävien mukaan. Voimme keskittyä kuvaamaan yksilöllisiä henkilökuvia rauhassa jokaisesta kerrallaan tai panostaa monipuoliseen kuvapankkiin – ihan sen mukaan, mikä teille on tärkeää.

Hinta sisältää reilusti kuvia, mutta tarkempi määrä riippuu tarpeista, aiheista ja käyttötarkoituksesta. Ota yhteyttä, niin teen ehdotuksen!

Upgrade: pakettiin on saatavilla myös some/sisältösparrausta tai stailausta yhteistyökumppaneiltani.

Lopulliseen hintaan vaikuttaa valmiiden kuvien lukumäärä ja kuvankäsittelyyn käytettävä aika.

1200 – 1700€ +alv

Brändikuvat meillä kuvaa

galleria

Valokuvilla Yrityksen brändi
uudelle tasolle

Suunnitellaan yhdessä kuvat, jotka tuovat osaamisenne esiin ja korostavat niitä asioita, joita haluatte asiakkaillenne kertoa.