Tänä päivänä yritysten täytyy todella taistella asiakkaiden ajasta ja mielenkiinnosta. Kirkastava brändikuvaus tuottaa vaikuttavia kuvia, joilla meidät on helpompi pysäyttää. Rakastamme kuvia, olemmehan visuaalisia olentoja. Näin ajattelee moni potentiaalinen asiakas. Onko sinun brändisi visuaalinen viestintä kunnossa?

Käyttämällä aidosti teidän työstänne kertovia kuvia, joissa näkyy omat työntekijät ja omat tuotteet, erotutte kilpailijoista varmasti! Brändikuvaus on näiden kirkastamista.

Kuinka homma etenee?

Brändikuvaus lähtee liikkeelle yrityksen tarpeiden kartoittamisesta. Suunnitellaan yhdessä kuvamaailma, joka tuo osaamisenne esiin ja kertoo yrityksenne tarinaa koskettavasti.

Useimmiten aloitetaan siitä, että henkilökunnasta on laadukkaat ja yritysilmeen mukaiset kuvat. Asiakas haluaa tietää, kuka teillä on töissä ja saada kasvot henkilölle, jonka kanssa on yhteydessä. Henkilöiden esittelykuvien lisäksi tarvitaan kuvia, joissa näkyy työn tekeminen, tuotteita, tiloja tai työtapoja – tämä kaikki höystettynä niillä fiiliksillä ja mielikuvilla, jota haluatte tuottaa.

Kuvatarve on usein ensisijaisesti nettisivut, mutta myös muuhun visuaaliseen ainestoon, presentaatioihin ja someen tarvitaan kuvia. Brändikuvaus sisältää ennakkokyselyn, jonka avulla tämäkin kaikki selvitetään huolellisesti.

Kirkastava brändikuvaus ilmapalloja

peruspaketti
Polku

Aloituspaketti oman kuvanpankin keräämiseen. Kuvataan pari tuntia esittelykuvia yrityksestä, tuotteista tai palveluista nettisivuille ja someen.

Tärkeänä osuutena ennakkohaastattelu, jossa jutellaan yrityksenne toiminnasta ja arvoista ja mietitään sopivaa värimaailmaa, millaisia tunteita kuvilla halutaan herättää ja sitä kautta valitaan kuvauspaikka. Briiffaan myös henkilökunnan (jos ovat mukana kuvauksissa), jotta kaikki tietävät, mitä ja miksi ollaan tekemässä.

Lopputuloksena vähintään 40 kuvan kuvapankki vapaaseen käyttöönne. Yhden kuvan hinnaksi jää siis maksimissaan 25e/kuva.

1000€ + alv

Kaikki kerralla kuntoon

Aarre

Suosituin paketti! Kuvauspäivä  suunnitellaan niin, että lopputuloksena saatte ison määrän monipuolisia kuvia, joiden avulla saat verkkosivusi uuteen loistoon ja somen pyörimään pidemmäksi aikaa. Huolellisella alkukartoiksella pidämme huolen, että juuri oman tekemisenne ydin saadaan kuvissa näkyviin ja saamme esiin juuri sen, mitä haluatte kertoa.

Kuvaus voi kestää yhden päivän (n. 6h kuvausta), tai sen voi jakaa kahdelle eri päivälle esim eri vuodenaikojen tai vaihtuvien työtehtävien mukaan. Voimme keskittyä kuvaamaan yksilöllisiä henkilökuvia rauhassa jokaisesta kerrallaan tai panostaa monipuoliseen kuvapankkiin – ihan sen mukaan, mikä teille on tärkeää.

Hinta sisältää reilusti kuvia, mutta tarkempi määrä riippuu tarpeista, aiheista ja käyttötarkoituksesta. Ota yhteyttä, niin teen ehdotuksen!

Upgrade: pakettiin on saatavilla myös some/sisältösparrausta tai stailausta yhteistyökumppaneiltani.

Lopputuloksena vähintään 100 kuvan kuvapankki vapaaseen käyttöönne. Yhden kuvan hinnaksi jää siis maksimissaan 20e/kuva.

2000€ +alv

Brändikuvat meillä kuvaa

galleria

Valokuvilla Yrityksen brändi
uudelle tasolle

Suunnitellaan yhdessä kuvat, jotka tuovat osaamisenne esiin ja korostavat niitä asioita, joita haluatte asiakkaillenne kertoa.