Hektinen nykypäivä suosii kuvallista viestintää. Kuvien avulla on helppo herättää tunteita ja rakentaa yhteys niin asiakkaaseen kuin omaan henkilöstöönkin. Kaikenkokoisissa yrityksissä työskentelee ihmisiä, jotka haluavat olla tekemisissä toisten ihmisten kanssa. Henkilöstökuvaus ja itse valokuvat on erityisen tärkeää, kun ihmiset eivät aina tapaakaan toisiaan ”livenä”.

(Jos kaipaat astetta personoidumpia kuvia, kurkkaa Henkilökuvaus-sivulle)

Miksi valita henkilöstökuvaus meiltä?

  • Jokainen kuvaustilanne on ainutkertainen ja kohtaamme kuvattavan lämpimästi ja pyrimme aidosti saamaan hänestä parhaan kuvan
  • Kuvat näyttävät aina riittävän samalta (sovitaan yhdessä kuvan määritelmät, niin saatte aina samaa, hiottua laatua)
  • Kuvattava saa aina nähdä kuvansa jo kuvaushetkellä. Parhaan kuvan valinta on välillä vaikeaa, kuvaaja on oiva tuki valinnassa
  • Laadukas kuvaus on myös hyvä etu työntekijöille ja se parantaa työnantajamielikuvaa. Kukaan ei halua itsestään seinää vasten pokkarilla näpättyä kuvaa, edes henkilökorttiin.
Henkilökuva, jossa iloinen nainen nahkatakissa.

Kuinka homma etenee?

Teemme aina ensin alkukartoituksen, jolloin selvitämme millaiset tarpeet teillä kuville on, sen perusteella suosittelemme miten kuvaus kannattaa toteuttaa.

Henkilöstökuvaus tehdään joko niin, että tulemme sovitusti omiin tiloihinne tekemään kuvaamaan isomman määrän väkeä, tai sitten ohjaamme henkilökuntanne kuvattavaksi Pikkustudiollemme. Meille ei tarvitse varata aikaa, joten kuvattavalle homma on tehty helpoksi.

Kuva valitaan kuvattavan kanssa jo kuvaustilanteessa ja lähetämme kuvan sovitulla tavalla yhteyshenkilöllenne. Pikkustudiolla kuvien toimitusaika on pääsääntöisesti n. 24h.

Kuvat laskutetaan kerralla, kun sovittu määrä kuvia on otettu, eikä kuvattavan siis tarvitse huolehtia maksuista.

Hinnat

  • Yhden henkilön kasvo/rintakuva vaalealla taustalla 49,60e (40e +alv)
  • Sopimusasiakkaiden kasvokuvat 47,10e (38e +alv)
  • Puolivartalokuva (kädet näkyvissä) 59,50e (48e +alv)
  • Muu kuin vaalea tausta: +10e/kuva

Sopimusasiakas tarkoittaa, että henkilöstökuvaus ja kuvien yksityiskohdat sekä laskutustiedot on sovittu ennalta.

Hinnat koskevat henkilöstökuvauksia Tuomiokirkonkadun Pikkustudiolla, ilman ajanvarausta arkisin klo 10-18.

Henkilöstökuvaus mies toimiston kauluspaidassa

Kuvaukset yrityksenne tiloissa

Tarvittaessa tulemme kuvaamaan omiin tiloihinne. Rakennamme ammattitasoisen studion, tuomme tarvittavat taustat tai valitsemme tiloistanne sopivan kuvauspaikan. Tarvittaessa katsastamme tilat jo ennakkoon. Lisänaamojen hinta sovitaan erikseen tapauskohtaisesti.

Jos vähänkin mietityttää, aina kannattaa laittaa viestiä ja kysyä tarkemmin!

Kun tulemme paikalle, voi kuvaukseen yhdistää muutakin kuvausta, jos kaipaatte kuvamateriaalia esimerkiksi someen tai esitteisiin. Kustannustehokasta on hoitaa monta juttua samalla reissulla.

Kuvaukset hinnoitellaan erikseen, pyydä tarjous!

Henkilöstökuvauksia meillä kuvaavat kaikki kuvaajamme.

galleria

Valokuvilla Yrityksen brändi
uudelle tasolle

Suunnitellaan yhdessä kuvat, jotka tuovat osaamisenne esiin ja korostavat niitä asioita, joita haluatte asiakkaillenne kertoa.