Laura Tammisto

[email protected]
p. 040 570 6544
Kuvausten aikana en vastaa puhelimeen, joten  parhaiten tavoittaa sähköpostilla. Puhelimeen kannattaa jättää tai lähettää viesti, niin voin soittaa takaisin. Olen usein torstaisin ja toisinaan perjantaisin lasten kanssa kotosalla, jolloin tavoittaa huonommin.

Olen Studio Torkkelin yrittäjä, isäni Kimmon jalanjäljissä. Vastaan yrityksen hallinnosta ja kuvaan tietysti kovin mielelläni itse. Jos et tiedä, kuka meistä olisi juuri sinulle sopiva kuvaaja – minä osaan kertoa!

Olen toiminut ammattivalokuvaajana vuodesta 2009. Tykkään eniten kuvata ihmisiä ja olenkin vahvoilla erityisesti kun halutaan löytää henkilöistä ne parhaat ilmeet ja kuvakulmat. Monet tulevat kuvaukseen saatesanoilla: “minä en sitten yhtään osaa olla kuvassa” ja tämä saa minut liekkeihin – saatpa nähdä, että osaat! 🙂

Tässä työssä parasta on, kun saa tavata monenlaisia ihmisiä erilaisissa yhteyksissä. Lopulta jokainen kuvaan tuleva kuitenkin haluaa itsestään hyvän kuvan, eikä tämä muutu, on sitten kyseessä maatilan emäntä tai toimitusjohtaja. Tätä tarkoitusta varten olen opiskellut tekniikkaa, kehittänyt visuaalista näkemystäni ja voin hyödyntää kokemustani. Ammattikuvaajana haluan tarjota parhaan mahdollisen kuvauskokemuksen ja lopputuloksen.

Olen keskittynyt yritysten henkilökuvauksiin. Lisäksi kuvaan mielelläni perheitä – niin isoja kuin pieniäkin. Lapsikuvaukset olen toistaiseksi jättänyt, joten Suvi huolehtii pienimmistä asiakkaistamme.”

Lauran galleria