UUSI TYÖKAVERI HAUSSA!
|

UUSI TYÖKAVERI HAUSSA!

Etsitään valokuvaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen tai alihankintasopimuksella

Etsimme tiimiimme määräaikaisella sopimuksella uutta tekijää.

Työtehtäviin kuuluu:

  • Lasten ja perheiden kuvaaminen (myös vastasyntyneet)
  • Yritysten henkilökuvausta ja myymälätyöskentelyä
  • Kuvankäsittelyä (Adobe LR ja PS)

Valokuvaajana hallitset studiokuvauksen perusteet ja kamerankäyttö on tuttua, mutta opetamme meidän studion tyyliseen kuvaamiseen. Tärkeintä on, että olet tinkimättömän asiakaslähtöinen, aidosti pidät lapsista ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Ihmisten lukeminen on korvaamaton taito, teknisen puolen voi opetella. Toki helpottaa, jos osaa jo valmiiksi.

Työt alkaisivat osa-aikaisesti perehdytyksellä toukokuun puolivälin paikkeilla ja juhannuksesta eteenpäin kokopäiväisemmin (miten sitten sovitaankaan). Meillä on hyvin joustava politiikka esim. vapaapäivien ja lomien suhteen, joten monet asiat on neuvoteltavissa. Toisaalta ollaan hyvin ehdottomia siinä, että jos jotain sovitaan, sen täytyy pitää, töihin tullaan ajoissa jne. Määräaikainen sopimus on alkuun voimassa heinäkuun loppuun 2024, mahdollisesti voi jatkua pidempäänkin. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus. Koeaika 6kk. Haaveena olisi, että yhteistyö voisi jatkua myös sijaisuuden päätyttyä.

Meillä on mukava porukka, kannustava ilmapiiri ja turvallinen työyhteisö. Osa työpäivistä on työskentelyä Pikkustudiollamme, jolloin työpäivä pääsääntöisesti on klo 10-18. Osa päivistä Hatanpään studiolla, jolloin työaika on itse valittavissa. Lauantaitöitä noin kerran kuussa, itse voi vaikuttaa päiviin. Sinulla on mahdollisuus käyttää studiota myös omiin projekteihin. Yrityksemme on melko vakaa ja jossain määrin perinteinen, mutta ketterä ja kehittyvä.

Etsimme ensisijaisesti meidän kokonaisuuteen sopivaa henkilöä, joten jos oikeanlainen tyyppi löytyy niin työmäärä ja -ajat on sovittavissa. Työaika voisi olla esim. 3-5 pvää per viikko. Myös alinhankintasopimuksella toimiminen on mahdollista, jos niin toivot. Haluamme toimia mahdollisimman avoimesti ja esim. mahdollisesta kilpailutilanteesta voidaan jutella, mikä olisi molemmille hyvä ratkaisu. Palkkaus on tuntipalkka + provisio kuvauksista, kokopäiväisellä sopimuksella aiemmin toteutuneen mukaan arvioituna n. 2500e/kk. Palkkaan on mahdollista vaikuttaa itse aktiivisella tekemisellä ja jos intoa on myös markkinointipuolella niin hieno homma!

Laitathan hakemuksesi 5.3. mennessä osoitteeseen [email protected] / Laura Tammisto. Sovitaan juttutuokio muutaman sopivimman ehdokkaan kanssa. Toivottavasti löytyy täydellinen match!

Ps. Jos tulee lisäkysymyksiä mieleen, niitäkin voi laittaa samaiseen osoitteeseen, niin voin palata niihin sopivalla ajalla. Mieluummin ei puhelinsoittoja tästä aiheesta, ellei niistä ole erikseen sovittu 🙂 t. Laura

Ryhmä iloisia valokuvaajia

Lue myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *