Yrityksen henkilökuvaus – tärkeä osa firman nettisivuja
| |

Yrityksen henkilökuvaus – tärkeä osa firman nettisivuja

45_INTERVENT

Studiolla kävi kuvassa loistoporukka ilmastointialan asiantuntijayritys Intervent Oy:stä. Periaatteessa kyseessä oli ihan ”tavallinen” henkilökuvauskeikka: kuuden hengen työporukasta kuvattiin jokaisesta muutama oma kuva sekä pari erilaista yhteiskuvaa, mutta kuvaajan kannalta ilahdutti erityisesti, että kuvauksiin oli valmistauduttu hyvin. Asut oli mietitty viimeisen päälle yrityksen brändin mukaan – miehillä oli kenkiä myöten vastaavat asut – ja kuvattavat olivat myös tosi hyvillä mielin liikkeellä.

kooste

Yleisesti ottaen: hyvät kuvat yrityksen henkilökunnasta ovat todella tärkeä osa nettisivuja. Varsinkin, jos asiakkaan pitää soittaa yritykseen, on ihmisten huomattavasti helpompi soittaa henkilölle, jonka kuva henkii jo positiivista mieltä ja asiantuntemusta. Moni yrittäjä ja työntekijä saattaa miettiä, ettei oman kuvan laittaminen nettiin tunnu kivalta. ”Ei tästä naamasta hyvää kuvaa saa” on kuultu aivan liian moneen kertaan. Yritysten kuvissa ei mielestäni kannata ollenkaan lähteä siitä ajatuksesta, että siinä tarvitsekaan näyttää erityisen kauniilta, komealta, laihalta tms, vaan tärkeää olisi olla helposti lähestyttävän ja ”mukavan näköinen” tyyppi. Kun kuva on ammattilaisen ottama, tulee koko yrityksestä ammattimainen fiilis – kännykkäkuvat nettisivuilla antavat auttamatta kovin kotikutoisen kuvan koko yrityksestä. Se on harvoin tarkoituksenmukaista.

Miten homma toimii?

Yrityksen kuvat tehdään aina yrityksen tyylin mukaisesti: asiantuntijayrityksessä  kuvien on oltava asiallisia, tyylikkäitä ja laadukkaita. Jos kuvissa on syytä tuoda kuvattavien persoonallisuutta esiin, voimme yhdessä miettiä, miten se parhaiten toimisi. Kuvat voivat yrityksen brändistä riippuen olla myös hauskoja, niissä voi olla räväkämpää menoa, erikoisempaa kuvankäsittelyä… Mikä vaan on yrityksen imagoon sopiva juttu.

Me Studio Torkkelissa kuvaamme yrityskuvia eniten studiollamme, koska siellä on erityisesti kokovartalokuviin ja  ryhmäkuviin erinomaiset tilat. Jos kuvista halutaan vain perinteinen rintakuvarajaus, ne on voidaan kuvata myös yrityksen tiloihin rakennettavassa pikkustudiossa, mutta studiossa on yleensä ottaen parhaat kuvausolosuhteet. Olemme kuvanneet henkilökuvia jopa satojen työntekijöiden yrityksiin, mutta pienyritysten osalta kuvat eivät ole ainakaan vähemmän tärkeitä. Erityisesti yhden henkilön mikroyrityksissä toiminta personoituu paljon itse yrittäjään, jolloin hyvät kuvat hänestä ovat aivan erityisen tärkeitä!

Perushinta yrityksen studiokuvaukselle on 280e (alv 0%) johon sisältyy n. 1h kuvaus ja 1h kuvankäsittelyä, sekä kuvien käyttöoikeudet yrityksen käyttöön. Yhden hengen  lyhyt kuvaus vain 150e. Tarkemman tarjouksen saat, kun soitat tai laitat sähköpostia, niin pohditaan teille sopivin ratkaisu! Nettisivuiltamme löydät mallikuvia.

Jos yritysten työntekijät eivät pääse kuvaukseen saman päivän aikana, hyvä vaihtoehto on myös käydä kuvassa yksi kerrallaan Passikuvaamolla.

Suurkiitos vielä Interventin porukalle mukavista kuvauksista ja kuvien käyttöluvasta tässä blogissa! 🙂

Talvisin terveisin Laura
[email protected] 040-5706544

 

47_INTERVENT_MV

Avainsanat: henkilökuvaus, yrityskuvaus, studiokuvaus

Lue myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *