Polttarikuvaus on mainio idea polttariohjelmaksi
|

Polttarikuvaus on mainio idea polttariohjelmaksi

Kesän  ja hääkauden lähestyessä myös ensi kesän kaasoilla ja bestmaneilla on kova pohdinta päällä polttareiden ohjelman suhteen. Yksi loistava idea polttariohjelmaksi on valokuvaus! Kuvaus voi olla mitä vaan päivän teemaan sopivaa – meilläkin on käynyt kuvassa mm. pin-up, burleski, ”huippumalli haussa”, 20-luvun morsian jne. Suuri osa kuvauksista on ollut huomenlahjakuvauksia, jolloin tarkoitus on kuvata morsiamesta sensuellit kuvat, joita hän voi sitten antaa huomenlahjaksi tulevalle puolisolleen, mutta monelle morsiamelle on ollut mieleen myös tyylikäs muotokuvaus, josta jää sitten ”käyttökelpoista materiaalia” itselle esim. profiilikuvaksi tai muuten vaan muistoksi.polttarikuvaus_kooste1Yleensä polttarikuvausta on edeltänyt jonkunlainen meikkaus/kampaus/stailaus, joka onkin tärkeä osa kuvattavaksi tulemista. Meikkiä kannattaa aina kuvauksessa olla hiukan enemmän, kuin mitä normaalisti käyttäisi, sillä salamavalot ”syövät” meikkiä. Viimeistelty kampaus ja tyyli tuovat myös itseluottamusta kuvassa olevalle. Polttariporukka on voinut etukäteen miettiä, minkä tyylisiä kuvia on tarkoitus ottaa, mutta suunnitelmaa voidaan tarkentaa vielä paikan päällä sankarin toiveiden mukaan. Esimerkiksi huomenlahjakuvien osalta on usein paras, että morsian saa itse paikan päällä valita, haluaako poseerata vähemmissä vaatteissa ja mikä tyyli on itselle luontevin. Näissä postauksen kuvissa näkynyt hurmaava morsian poseerasi omissa vaatteissaan ja tyylissään ja sai kuvauksesta tyylikkäät ja edustavat kuvat itsestään. Huomenlahjaksi tulleita kuvia muista asiakkaistani en tässä voi valitettavasti julkaista, mutta nekin toteutetaan kauniisti ja tyylikkäästi.
karoliina_kooste_2
Käytännön järjestelyistä: yleensä kannustan polttariporukkaa tulemaan studiolle koko porukalla. Silloin voimme aloittaa kuvaamalla ryhmäkuvan tai useamman koko porukasta, ja päätähti saa hiukan aikaa sopeutua ajatukseen kuvauksesta, eikä heti tarvitse poseerata yksin. Ryhmäkuvien jälkeen aletaan kuvata sankarin omia kuvia, ja tässä vaiheessa voi miettiä, kannattaisiko isomman porukan suunnata jo seuraavalle ”rastille” odottamaan. Joillekin saattaa tuntua kiusalliselta, jos  kuvauksissa on paljon yleisöä, ja varsinkin vähäpukeiset kuvat on mukavampi ottaa rauhassa. Joskus esim. kaaso jää morsiamen seuraksi ja avustajaksi. Jos sankarin luonteelle ja päivän teemaan sopii, koko porukka voi kyllä olla studiolla myös koko kuvauksen ajaksi. Polttarikuvaus sopii tietysti myös miesten polttareihin. Kuvauksen teema voi olla polttariteeman mukainen tai voidaan ottaa myös huomenlahjaksi soveltuvat kuvat!

Polttarikuvauksen hinta on meillä 135e, johon sisältyy sankarin kuvista kolmen kuvan kansio sekä ryhmäkuvaus. Kuvauksen kesto on 60-90minuuttia tarpeen mukaan. Lisätietoa löytyy täältä! Kesäkaudella lauantait ovat melko lailla hääkuvausten täyttämiä, mutta varsinkin aamupäiviä ja ilta-aikoja on helpommin saatavissa!

Vinkki: Hyvä lisäidea ennen kuvausta on käyttää stylistin palveluita. Yhteistyökumppanimme Kati Vasell tarjoaa mm. BC-värianalyysia ja muuta vaatteiden ja tyylin valintaan liittyviä palveluita! Katso myös Katin blogi Toimiva Tyyli.

polttarit

 

Lue myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *