Mahakkaita terveisiä studiolta!
|

Mahakkaita terveisiä studiolta!

laura reetta ja suvi 2
Kuten kuvasta näkyy, meikäläinen voi tällä hetkellä melkoisen paksusti! Vielä kesäkuu olisi tarkoitus olla suht normaaliin malliin töissä, mutta sitten heinäkuun alusta  siirryn joksikin aikaa sivuun työelämästä, joten tässä vähän tietoa tulevasta.

Ensinnäkin: olen sähköpostin päässä lähestulkoon päivittäin ([email protected]) ja hoidan yrityksen laskutusta ja tilauspuolta äitiyslomasta huolimatta. Minut siis tavoittaa kyllä ja kuvatilauksetkin etenee, joskin ehkä vähän normaalia hitaammin.

Kimmo hoitaa studion yrityspuolen asiakkaat loppukesän ja syksyn osalta, eli hänet tavoittaa normaaliin malliin numerosta 0400 624 619 tai sähköpostilla: [email protected]. Kimmo kuvaa myös isompien perheiden/sukujen perhekuvia ja muita pääasiassa aikuisia kuvattavia, hänelle kannattaa aika vara suoraan soittamalla tai sähköpostilla.

Ja sitten tuon ylläolevan kuvan asiaan! Kuluttajapuolen kuvauksissa minua tuuraavat kesän ja syksyn aikana kollegani Reetta Muranen ja Suvi Kivimaa. Kiitos jo etukäteen näille ihanille naisille jotka ovat luvanneet auttaa yrittäjää vähän haastavassa tilanteessa!

Reetta on kollegani ja hyvä ystäväni vuosikymmenten takaa (itse asiassa olemme tutustuneet jo syntymävuonnamme 1983!) ja hänellä on nykyään oma studio Kangasalla. Meidän studio on Reetalle kumminkin hyvinkin tuttu – hän on ollut täällä vuoden verran töissä opiskeluaikoinaan 2006. Reetta kuvaa meillä kaikkia studiokuvauksia poislukien vastasyntyneet vauvat – ne päätimme jättää Suvin hellään huomaan. Reetta on siis jo aika konkariosastoa valokuvauksen saralla, eli häneltä luonnistuu taitava peruskuvaaminen, mutta löytyy myös intoa ja ideoita vähän persoonallisempiin ratkaisuihin!  Reetta kuvaa pääsääntöisesti tiistaisin klo 9-17.

Suvi on pitkäaikainen työntekijämme pikkustudion puolelta, eli hän on ollut useamman vuoden töissä Passikuvaamollamme Tuomiokirkonkadulla. Suvi opiskeli työn ohessa Valokuvaajan perustutkinnon ja on jo ennen opiskelujaan harrastanut valokuvausta vuosia. Suvin vahvuuksiin kuuluu lasten kanssa toimiminen ja hän kuvaakin studiolla niin lapsia, vauvoja, perheitä, raskausajan kuvauksia ja myös yo- ja rippikuvauksia. Suvi kuvaa pääsääntöisesti torstaisin klo 8-17 ja lisäksi keskimäärin joka toinen lauantai. Suvi on kesälomalla 20.6.-9.7., muutoin hänet tavoittaa sähköpostilla [email protected].

Sekä Suvin että Reetan kuvausajat ovat varattavissa studion nettiajanvarauksesta: studiotorkkeli.fi/ajanvaraus.

Lisätietoja kesän ja syksyn tilanteesta voi tarvittaessa kysyä suoraan minulta 🙂 Niin ja siitä paluusta: täytyy nyt ensin odotella, että pääsen tutustumaan millainen masuasukki maailmaan tulee. Tällä hetkellä ajatukseni on, että siinä syys-lokakuussa voisin jo kuvata ainakin sunnuntaisin studiokuvauksia vanhoille asiakkaille ja siitä pikkuhiljaa lisätä kuvauksia tilanteen mukaan. Siitä kuitenkin lisää tietoa syksyn lähestyessä.

Tässä vaiheessa toivottelen ihanaa ja aurinkoista kesän alkua Teille kaikille ja tosiaan kesäkuun loppuun on ajatus vielä työskennellä!

Aurinkoisin terveisin Laura

Lue myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia