Mahtavaa, että avasit tämän portfoliosivuni! Olen Laura Tampereelta, ja otan valokuvia, joissa ihmisten on hyvä olla. Olen toisen polven yrittäjä perheyrityksessämme, toiminut alalla yli 13 vuoden ajan ja vastaan kahden studion ja neljän kuvaajan vahvuisesta tiimistämme.

Liekkini syttyy ihmisten kohtaamisesta. Olen vuosia kuvannut henkilökuvia lähinnä organisaatioiden ja henkilöbrändien tarpeisiin, mutta jonkun verran myös sidosryhmä-, asiakas- ja henkilökuntalehtiin. Lapsuuden unelmani lehtityöstä on kuitenkin mielessä yhä, ja nautin keikkaluonteisista kuvauksista kovasti.

Olen saanut työssani erityskiitosta siitä, että myös kuviin tottumattomat henkilöt rentoutuvat nopeasti. Katson silmiin, hymyilen ja arvostan jokaista kuvattavaani – se on isäni tärkein opetus.

Kuvaan lehtikuvia mielelläni: tunnistan tyylilajit ja voin kuvata perinteisempää business portraitia tai dokumentaarisempaa kuvaa. Tunnistan kuvien taitolliset tarpeet. Tunnen hyvin Tampereen seudun, joten täältä osaan myös itse suositella sopivia kuvauslokaatioita tarpeen tullen. Minulla on myös oma, hyvin varusteltu 130m2 studio reilun kilometrin päässä Tampereen rautatieasemalta, missä onnistuu mainoskuvatyyppiset studiokuvat ja taustoja löytyy lukuisia värejä ja materiaaleja.

Jos on kuvaustarpeita Tampereen suunnalla, olen erityisen ilahtunut yhteydenotosta!