Järjestämme Meikkistudio ElinaK:n Elinan kanssa profiilikuvauspäiviä useamman kerran vuodessa. Niiden ajatus on, että asiakas pääsee erityisen helpolla, kun olemme tuoneet meikkauksen ja valokuvauksen samaan tilaan. Tyypillinen kuvien käyttöpaikka on LinkedIn, yrityksen nettisivut, blogi, lehtiartikkelit jne. Onpa niitä kuvia myös Tinderiä varten otettu! Studiolta kuvaajana toimii Laura Tammisto.

Autamme meikin, asennon, kuvakulman ja valaisun keinoin sinua näyttämään edustavalta, lisäksi kuvauksissa on aina rennon letkeä tunnelma, jolloin on helppo hymyillä. Ei ole pakko, mutta kyllähän se useimpien kasvoilla näyttää hyvältä!

 Alta voit lukea, millaisia paketteja on tarjolla ja milloin on sovittuja kuvauspäiviä. Jos sinulle sopivaa päivää ei ole sovittuna, meille kannattaa laittaa viestiä ja pyytää.  Jos saadaan kuusi kuvattavaa samalle päivälle, päivä toteutuu.

 Seuraavat kuvauspäivät ovat:
keskiviikko, elokuun 19. päivä 2020, n. klo 14-17
torstai, syyskuun 3. päivä 2020, n. klo 14-17

Kuvauspaketit

Voit valita kahdesta eri paketista:

MINIKUVAUS, kesto yhteensä 30 minuuttia:
– pikameikki/kevyt ehostus (meikkipohja kannattaa siis tehdä itse) TAI miehille ihon sävyjen tasoitus
– lyhyt studiokuvaus ja yksi kasvokuva valitsemallasi taustalla (paketin yhteydessä lisäkuvat 25e)

Hinta 90e (sis. alv)

 

LAAJEMPI KUVAUS, kesto yhteensä 60 minuuttia:
– puolen tunnin päivämeikki
– n. 30min tehokas kuvaus studiossa tai studion pihassa
– valintakuvagalleria, josta voit valita kaksi kuvaa (paketin yhteydessä lisäkuvat 25e)

Hinta 170e (sis. alv)

 

Kuinka pääset mukaan?

Varaa aika lähettämällä sähköpostia: [email protected] Kerro viestissä, kumman kuvauspaketin haluat ja mihin aikaikkunaan kuvauksesi toivoisit. Vastaan pikimmiten! Voit myös kertoa jo ennakkoon toiveita, jos niitä on esimerkiksi taustan suhteen.

 

Tervetuloa!