Huom! Päivään on vapautunut muutama peruutuspaikkaa, pidemmät kuvausajat klo 11:30, 12 ja 14. Näihin aikoihin voit valita myös lyhyemmän kuvauksen!

Tarvitsetko itsellesi edustavan kuvan esim. LinkedIn-profiiliin tai käyntikorttiisi? Järjestämme Meikkistudio ElinaK:n kanssa mainion tilaisuuden saada uusi, laadukas kuva itsestäsi! Elina hoitaa puuteroinnin ja  Laura kuvaa.

Kuvauspäivä on keskiviikko 16.5.2018. kuvaaamme klo 11-18:30 Hatanpään valtatien studiollamme.

Klo 11-16 ajat ovat tunnin aikoja: puolen tunnin päivämeikki sekä kaksi erilaista kuvaa, esim. kasvokuva ja puolivartalokuva, rennompi ja virallisempi kuva, kuvat eri taustoilla… Tämän paketin hinta on 130e (sis. alv)

Klo 16-18:30 ajat ovat puolen tunnin aikoja: pikameikki, johon kuuluu silmät, huulet ja kevyt puuterointi (meikkipohja kannattaa siis tehdä itse) tai miehille meikkipohja sekä yksi kasvokuva valitsemallasi taustalla. Hinta 70e (sis. alv)

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin. Kuvauspaketit maksetaan paikan päällä (kortti tai käteinen käy).

Varaa aikasi heti laittamalla sähköpostia Lauralle. Kerro, millainen aika sinulle sopisi, niin vastaan sinulle 24h kuluessa mikä on tarkempi kuvausaikasi, tai mikäli toivomasi aika on jo varattu, niin ehdotan muuta aikaa.

Osallistujat saavat kuvausinfon sähköpostilla noin viikkoa ennen kuvauspäivää.

Tervetuloa!

Avainsanat: Profiilikuvaus, Tampere, henkilökuvaus

 

Studio Torkkeli