Rippi- tai valmistujaiskuvaus studiossa 100€

Kuvataan yhdessä juuri Sinulle sopivat valmistujais- tai rippikuvat! Sekä klassisia otoksia että persoonaasi esiin tuovia kuvia. Mukaan kannattaa ottaa kukka tai muuta sinulle sopivaa rekvisiittaa. Kuvauksessa saat olla juuri omat itsesi: ei ole pakko hymyillä eikä mitään muutakaan pakko. Tärkeintä saada itsellesi mieluisa muisto tärkeästä elämäntapahtumasta. Kuvausaika on n. 30-45 minuttia.

Kuvaushintaan kuuluu kuvaussuunnittelu, itse kuvaushetki ja valintakuvagalleria netissä.  Kuvaushintaan ei kuulu kuvatuotteita tai tiedostoja, vaan ne tilataan erillisen hinnaston mukaan, kuvapaketit alkaen 90€.

Lauran galleria – rippikuvaus ja ylioppilaskuvaus Tampere

Tietoa rippi- ja valmistujaiskuvauksesta

Ripille pääsy ja valmistuminen ovat nuorelle tärkeitä hetkiä. Kuvassa käyminen saattaa tuntua jännittävältä, mutta viimeistään jälkikäteen ymmärtää, kuinka mukavaa on kun päivästä jää myös visuaalinen muisto ja sukulaisiakin on kiva muistaa kiitoskortilla. Usein kuvaus toimii myös itsetunnon kohottajana: nuori huomaa, kuinka kauniilta tai komealta juuri hän voikaan näyttää. Tämän tunteen luominen jo kuvausvaiheessa on ammattikuvaajan tehtävä.

Kuvaus voidaan toteuttaa studiossa tai miljöössä, jolloin vaikkapa kotipiha tai lapsuuden tärkeä harrastuspaikka voi olla sopiva kuvauspaikka. Rippi- tai valmistujaiskuvan ei tarvitse olla perinteinen pönötys, vaan siinä voidaan hyvin tuoda kuvattavan luonnetta ja harrastuksia esiin – toisaalta klassisen kaunista asettelua ei pidä väheksyä. Usein vähemmän on enemmän, eikä revittely sovi kaikille.

Myös kuvauspäivä kannattaa valita huolella: itse juhlapäivänä on tietysti jo valmiiksi laittauduttu juhlakuosiin, mutta jonkun muun päivän valitsemalla voisi kuvaukselle varata enemmän aikaa ja kuvauksiin voisi tulla rennommin mielin. Jos kuvattavaa jännittää kuvaus, kannattaa vanhempien harkita omaa läsnäoloaan kuvauksessa – useimmiten mallilla on helpompaa, kun ylimääräisiä silmäpareja ei ole mukana luomassa paineita.

Rippi- ja valmistujaiskuvaukset ovat myös loistavia tilaisuuksia kuvauttaa samalla koko perhe, mahdollisesti myös isovanhemmat ym. Studiollamme kuvaan mahtuu helposti 10-15 henkeä, miljöössä pääluku voi kasvaa kymmeniin.

Varaa aika kuvaukseen tai kysy lisätietoja