Perhekuvaus Tampere

Perhekuvaus studiossa 130€

Kuvaukseen voitte tulla millä vaan kokoonpanolla: ydinperheen kesken tai koko suvun voimin. Kerrallaan kuvaan mahtuu studiollamme n. 20 henkilöä. Samalla voi kuvata myös erilaisia kokoonpanoja ja lapsia vaikka keskenäänkin.

Koko suvun perhekuvassa käydään usein vaikkapa isovanhempien merkkipäivän yhteydessä!

Kuvaushintaan kuuluu kuvaussuunnittelu, itse kuvaushetki ja koevedokset saatte digitaalisesti pdf-tiedostona sekä paperisena FineArt-tulosteena kotiin postitettuna. Kuvausaika riippuu paljon perhekunnan koosta ja jäsenten iästä, mutta kuvaukseen varataan n. 30-60 minuuttia.  Kuvaushintaan ei kuulu kuvatuotteita tai tiedostoja, vaan ne tulisi tilata erillisen hinnaston mukaan, kuvapaketit alkaen 90€.

Raskausajan kuvaus 100€

Kuvaukseen voi tulla odottavan äidin lisäksi myös puoliso. Kuvausaikaa varataan n. 30-45 minuuttia.

Kuvaushintaan kuuluu kuvaussuunnittelu, rauhallinen ja mukava kuvaushetki studiolla ja koevedokset. Saatte ne digitaalisesti pdf-tiedostona sekä paperisena FineArt-tulosteena kotiin postitettuna. Kuvaushintaan ei kuulu kuvatuotteita tai tiedostoja, vaan ne tulisi tilata erillisen hinnaston mukaan, kuvapaketit alkaen 90€.

Lauran galleria – Perhekuvaus Tampere

Näin valmistaudut perhekuvaukseen

Perhekuvauksessa pukeutuminen on ensiarvoisen tärkeää. Miettikää haluatteko juhlavat ja arvokkaat kuvat vai rennot ja arkiset – tai jotain siltä väliltä. Varsinkin isolla porukalla kuvattaessa on hyvä etukäteen miettiä, laitetaanko päälle pukua vai verkkareita! Myös kuvaustausta valitaan kuvan tyylin mukaan. 

Vaatteiden värityksestä kannattaa huomioida, ettei kenenkään yksittäisen ihmisen vaate ”hyppää silmille” kuvasta. Eli olisi hyvä jos kaikilla on suht hillityttyjä värejä, tai jos halutaan iloista ja värikästä meininkiä, niin värejä löytyisi useammalta ihmiseltä. Muuten hillityn harmaassa porukassa yksi punainen paita näkyy selkeämmin kuin ehkä haluttaisiin. Isot vaaleat alueet kuvassa keräävät myös huomiota, joten jos päädytään valkoisiin vaatteisiin, niitä kannattaisi olla useammalla kuin yhdellä. Jos pukeutumisesta tulee kysyttävää, neuvomme mielellämme!

Varaa aika kuvaukseen tai kysy lisätietoja

Studio Torkkeli