Lemmikkikuvaus studiossa 80€

Koska kuvaamme kotienne pieniä ja isompia karvakorvia (sekä niitä karvattomia) enemmän kuin mielellämme, lemmikkikuvaus on hinnaltaan vain 80€. Kuvaus kestää yleensä 15-30 minuuttia, joskus tosin lemmikin rauhoittumisessa saattaa mennä hetki, joten varaamme siksi aikaa vähän yli tarpeen. Kuvaus voidaan toteuttaa studiolla, lähipuistossamme Hatanpään Arboretumissa tai muussa sovitussa paikassa.

Kuvausta koskee samat kuviot kuin muitakin: Kuvaushintaan kuuluu kuvaussuunnittelu, itse kuvaushetki ja valintakuvagalleria netissä.  Kuvaushintaan ei kuulu kuvatuotteita tai tiedostoja, vaan ne tilataan erillisen hinnaston mukaan, kuvapaketit alkaen 90€.

Tiinan galleria – Lemmikkikuvaus Tampere

Tietoa lemmikkikuvauksesta

Lemmikit ovat monille meistä hyvin tärkeitä perheenjäseniä, joten nekin ansaitsevat tulla kuvatuiksi ammattikuvaajalla. Vikkelät eläimet on usein hankala saada kuvattua kotikonstein, joten ammattilaitteet yhdistettynä yhdistettynä kuvaajan näkemyksiin ja kokemukseen auttavat onnistumaan.

 

Lemmikki voidaan kuvata studiossa tai sille sopivassa paikassa muualla. Mahdollista rekvisiittaa eläimestä riippuen kannattaa miettiä jo etukäteen. Voimme kuvata myös yhteiskuvia lemmikistä ja omistajastaan.

Studioon voi tuoda koiria, kissoja, jyrsijöitä, liskoja tai vaikka minipossun! Hevoset ja muut isommat eläimet kannattaa kuvata miljöössä.

Varaa aika kuvaukseen tai kysy lisätietoja