Lapsikuvaus Tampere

Lapsikuvaus studiossa 100€ | sisaruskuvaus 130€

Kuvaukseen voi tulla yli 1kk ikäinen vauva, puolivuotias, 1-vuotias, taaperoikäinen tai koululainen… Ehdottomasti suosittelemme omaa kuvausta myös isommille lapsille, kun omaa luonnetta ja harrastuksia voi tuoda kuviin mukaan. Jos kuvaukseen osallistuu myös sisaruksia, varaathan ajan sisaruskuvaukseen. Siinä voidaan kuvata lapsista omia ja yhteiskuvia sekä halutessanne myös vanhempien kanssa.

Sekä Laura että Suvi olemme kokeneita lapsikuvaajia ja aidosti nautimme lasten kanssa hömpöttelystä.  Osaamme pitää lapsiin tarvittavan välimatkan, jotta lapsi ei säikähdä vierasta kuvaajaa, mutta monesti kuvaus päättyy halailuunkin, jos lapsi oikein innostuu 🙂 Kuvissa haluamme tuoda esiim lapsen omaa persoonaa: pohdiskeleva lapsi saa rauhassa pohdiskella täälläkin eikä aina todellakaan tarvitse nauraa. Tykkäämme kuvata aika yksinkertaisesti, että lapsi on kuvassa pääosassa, mutta ihanaa rekvisiittaa löytyy lapsia viihdyttämään.

Kuvauksen kesto n. 30-45 min, riippuen lapsen jaksamisesta.

Hinta sisältää kuvauksen suunnittelun, rennon ja mukavan kuvaushetken studiollamme sekä valintakuvagallerian. Hinta ei sisällä kuvatuotteita tai tiedostoja, vaan ne tilataan erillisen hinnaston mukaan. Kuvapakettien hinnat ovat alkaen 90€.

Lapsikuvaus, vastasyntynyt, Tampere

Vastasyntyneen kuvaus 160€

  • Kuvaus vastasyntyneestä vauvasta ja vanhemmista (suositus n. 4-14 päivää syntymästä)

  • Kuvaukseen varataan 2-3h aikaa, jotta vauva ehditään välillä syöttää ja tarpeen tullen nukuttaa

  • Kuvaus voidaan toteuttaa myös vauvan kotona

  • Hinta sisältää kuvauksen suunnittelun, rennon ja mukavan kuvaushetken sekä valintakuvagallerian. Hinta ei sisällä kuvatuotteita tai tiedostoja, vaan ne tilataan erillisen hinnaston mukaan. Kuvapakettien hinnat ovat alkaen 90€

Lauran galleria – Lapsikuvaus Tampere

Näin valmistaudut lapsen kuvaukseen

Lapsen voi tuoda kuvaan minkä ikäisenä vaan; 1-vuotiskuvat otetaan lähes jokaisesta lapsesta, mutta kuvaan voi tulla jo vastasyntyneenä, puolivuotiaana tai myöhemmin taaperoiässä. Jo ennen lapsen syntymää moni perhe käy ikuistamassa kauniin vauvavatsan ja siihen liittyvät odotuksen tunnelmat. Usein lapsista ei vauvakuvien ja ripillepääsyn välillä oteta koulukuvien lisäksi muita kunnon kuvia, mutta myös iloisesta koululaisesta voi käydä kuvauttamassa persoonalliset muistot ja vaikkapa samalla ikuistaa koko perheen.

Studiollamme löytyy useita kuvaustaustoja ja rekvisiittaa moneen lähtöön. Omia leluja ei tarvitse tuoda mukana, mutta jos lapsella on joku tärkeä lelu ylitse muiden tai jos kotoa löytyy muuten sopivia esineitä, kannattaa niitä toki tuoda mukana kuvaukseen. Kuvauksessa voidaan myös välillä vaihtaa vaatteita ja kuvata hyvinkin eri tyylisiä kuvia, mikäli vaan lapsen kärsivällisyyttä riittää!

Jo kuvausaikaa varattaessa kannattaa miettiä, mikä aika olisi lapselle paras aika kuvata – virkeä ja hyväntuulinen lapsi on ehdoton edellytys onnistuneelle kuvaukselle. Mikäli vanhempien työvuorojen takia olisi helpoin kuvata illalla, selvitelkää jos asiaa olisi mahdollista järjestää tai vaikkapa kuvata viikonloppuna, sillä ilta-aikaan useimmat lapset ovat jo väsyneitä ja helposti kiukkuisia.

Lapsen pukeutumisessa kannattaa myös mennä lapsen ehdoilla: mukavat ja tutut vaatteet aiheuttavat vähiten jännitystä kuvaustilanteeseen. Esim kauluspaidan kauluksia tai reprottavia paidanhelmoja voi olla kuvaustilanteessa rasittavaa korjailla yhtenään, joten olisi paras jos vaatteet pysyisivät hyvin päällä. Tyttölapsilla mekot ovat ihania, mutta jos mekon alta pilkottava vaippa häiritsee, niin vaippahousut tms. kannattaa pukea alle. Värisävyissä voi noudattaa omaa makua, mutta voimakkaat kuviot tai printit vaatteessa vievät paljon huomiota, joten yksinäkertaiset peruskuosit sopivat yleensä parhaiten.

Varaa aika kuvaukseen tai kysy lisätietoja