Henkilökuvaus

Toteutamme laadukkaat henkilökunnan kuvaukset joko studiolla tai yrityksen omissa tiloissa. Kuvat toteutetaan käyttötarpeen mukaan yksilöllisesti ja persoonallisesti tai yhtenäiset kuvat koko henkilökunnasta.

Kimmo Torkkeli

Studio Torkkeli

Persoonalliset henkilökuvaukset esimerkiksi artistien, yritysten, poliitikkojen ja taiteilijoiden käyttöön syntyvät, kun asiakkaan kanssa yhdessä suunnitellaan sopiva kuvauspaikka, kuvien tyyli, stailaus, valaisu jne.

Laura Tammisto

Studio Torkkeli

Henkilökuvaus Tampereella

Yrityskuvaukset räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne, joten pyydä rohkeasti tarjousta tai sovitaan palaveri.
Voimme yhdessä miettiä, millainen kuvaus olisi paras teidän tarpeeseenne. Tässä kuitenkin muutama esimerkki:

 

Laajempi henkilökuvaus 280€ + alv 24%
Sis. n. 1h kuvaus & 1h kuvankäsittelyä, kuvien käyttöoikeudet. Lisätunnit 100e/h.
Tämä kuvaus soveltuu useamman henkilön kuvaukseen tai yhden henkilön hiukan laajempaan kuvaukseen. Esim. 5 hengen työporukasta jokaisesta oma kasvokuva ja lisäksi yksi ryhmäkuva TAI muutamasta henkilöstä koko- ja lähikuvia muutama erilainen.

 

Matrikkelikuvaus 150€ + alv 24%
Lyhyt henkilökuvaus yhdestä henkilöstä studiossa.  Hinta sisältää kaksi käsiteltyä kuvaa käyttöoikeuksin, esimerkiksi  lähikuva & kokokuva tai kaksi eri ilmettä. Lisäkuvat 30e/kpl.

 

Henkilökuva PIKKUSTUDIOLLA 32€ + alv 24%
Yksinkertainen kasvo- tai rintakuva vaalealla taustalla. Kuvaukselle ei varata erikseen aikaa, vaan sen voi käydä ottamassa Tuomiokirkonkatu 21 Pikkustudiollamme arkipäivisin klo 10-18 välillä. Kuvaus on sopiva silloin, kun tarve on vähäinen, kuvalla on kova kiire ja/tai saman yrityksen edustajia on vaikea saada kerralla yhteen paikkaan. Kuvan tarkemmat määrittelyt kannattaa kuitenkin sopia etukäteen.

Kysy lisätietoja

Studio Torkkeli