Hääkuvaus

Hääkuvaus studiossa 190€

Kuvataan studiossa ajattomat ja laadukkaat vihkipotretit. Taustavaihtoehtoja on runsaasti, valitaan palaverissa etukäteen teille sopivat 2-3 taustaa. Kuvausaikaa on noin tunti, joten kuvia otetaan hyvin monipuolisesti.

Hinta sisältää kuvauspalaverin etukäteen, rennon ja mukavan kuvaushetken sekä salasanasuojatun valintakuvagallerian. Hinta ei sisällä kuvatuotteita tai tiedostoja, vaan ne tilataan erillisen hinnaston mukaan. Kuvapakettien hinnat ovat alkaen 90€, katso tarkemmin hinnastosta.

Hääkuvaus mini 110€

Klassinen hääkuvaus studiossa. Valitaan yksi, juuri teille sopiva tausta ja kuvataan lyhyesti muisto hääpäivästänne.  Kuvausaika on noin puoli tuntia. Tämä kuvaus on saatavilla vain arkipäivisin ja siihen ei sisälly erillistä kuvauspalaveria.

Hinta sisältää rennon ja mukavan kuvaushetken sekä salasanasuojatun valintakuvagallerian. Hinta ei sisällä kuvatuotteita tai tiedostoja, vaan ne tilataan erillisen hinnaston mukaan. Kuvapakettien hinnat ovat alkaen 90€, katso tarkemmin hinnastosta.

Hääkuvaus miljöössä 220€

Kuvataan hääkuvanne kauniissa rantamiljöössä, omalla kotipihalla tai karussa kaupunkimaisemassa – mikä sitten onkaan se Teidän juttu.  Kuvausaikaa on noin 1–1,5h, joten kuvia otetaan hyvin monipuolisesti.

Hinta sisältää kuvauspalaverin etukäteen, rennon ja mukavan kuvaushetken sekä salasanasuojatun valintakuvagallerian. Hinta ei sisällä kuvatuotteita tai tiedostoja, vaan ne tilataan erillisen hinnaston mukaan. Kuvapakettien hinnat ovat alkaen 90€, katso tarkemmin hinnastosta. Hinta sisältää matkakulut n. 20 km päähän studiolta, sitä pidemmälle matkalle  60snt/km tai sopimuksen mukaan.

Myös dokumentaarinen hääkuvaus – katso paketit sivun alalaidasta

Lauran galleria – Hääkuvaus Tampere

Dokumentaarinen hääkuvaus

Dokumentaarinen hääkuvaus tarkoittaa pääasiassa hääjuhlan valokuvaamista ja ikuistamista sellaisena, kuin se on. Kuvauksiin kuuluu aina ennakkopalaveri, jossa sovitaan kuvien tyylistä, hääparin toiveista ja käydään läpi tilaisuuden kulku ja aikataulut.

Paketteja voidaan muokata juuri teille sopivaksi, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Varausmaksu 200€ hyvitetään kuvauslaskulla.

Lisätietoa hääkuvauksista

Hääkuvaus voidaan toteuttaa juuri Teidän tarpeidenne mukaan – voimme kuvata pelkät studiopotretit tai ikuistaa tärkeä päivänne aamun laittautumisesta illan hurjimpiin tansseihin asti. Hääkuvauksessa tärkeää on tavata etukäteen ja miettiä, millainen kuvaus sopisi juuri Teille.

Dokumentaarisessa hääkuvauksessa luen hääpäivän tapahtumia ammattilaisen silmin – poimin juhlasta niitä pieniä kauniita ja hauskoja yksityiskohtia ja toisaalta ikuistan kuvauspaikat ja tapahtumat kokonaisvaltaisesti. Monesti olen saanut palautetta, ettei läsnäoloani juhlissa ole juuri edes huomannut, ja silti tärkeät hetket on tullut ikuistettua.

Tilaamalla ammattikuvaajan paikalle säästät myös vierailta vaivan ja stressin kuvauksesta: vaikkapa jo kutsussa vieraille voidaan kertoa, että kuvaaja on paikalla ja kuvat voidaan juhlan jälkeen toimittaa kaikkien vieraiden saataville.

Potrettikuvat voidaan toteuttaa klassiseen ja perinteiseen tapaan tai mikäli se ei ole teidän ”juttu”, voidaan keksiä jotain ihan muuta. Tunnelmallista herkistelyä, huumoria tai esimerkiksi harrastuksianne voidaan tuoda kuvissa esiin. Kuvissa tärkeintä on löytää se, mikä juuri teidän kahden välillä on ainutlaatuista.

Hääkuvaus kannattaa varata hyvissä ajoin, ja kuvausaikataulu kannattaa miettiä tarkoin. Kuvataanko vihkikuvat ennen vihkimistä vai sen jälkeen, samana päivänä, koemeikkipäivänä vai vasta hääpäivän jälkeen – kaikille vaihtoehdoille löytyy perustelunsa. Mikäli hääpäivä on täynnä ohjelmaa, kannattaa vakavasti harkita eri päivänä kuvaamista: aikaa voidaan kuvaukselle varata paljon enemmän ja turhalta jännitykseltäkin vältytään.

Koemeikkipäivänä saadaan hyödynnettyä meikki ja kampaus, häiden jälkeen kuvatessa ei tarvitse varoa hääpuvun sotkeentumista ja voidaan kuvata esimerksi rantavedessä tai muuten luonnon helmassa trash-the-dress-tyyppisesti.

Hääkuvaajan valinnassa on tärkeää, että hääparilla ja kuvaajalla ”synkkaa”. Studiolla voi tulla käymään jo ennen kuvauksen varaamista, niin voitte varmistua että juuri minä olisin teille sopiva kuvaaja. Soita tai laita viestiä!

– Laura

Tutustu hääkuvaustarinoihin tai kysy lisätietoja