Hääkuvaus studiossa 190€

Kuvataan studiossa ajattomat ja laadukkaat vihkipotretit. Taustavaihtoehtoja on runsaasti, valitaan palaverissa etukäteen teille sopivat 2-3 taustaa. Kuvausaikaa on noin tunti, joten kuvia otetaan hyvin monipuolisesti.

Hinta sisältää kuvauspalaverin etukäteen, rennon ja mukavan kuvaushetken sekä salasanasuojatun valintakuvagallerian. Hinta ei sisällä kuvatuotteita tai tiedostoja, vaan ne tilataan erillisen hinnaston mukaan.

Hääkuvaus miljöössä 220€

Kuvataan hääkuvanne kauniissa rantamiljöössä, omalla kotipihalla tai karussa kaupunkimaisemassa – mikä sitten onkaan se Teidän juttu.  Kuvausaikaa on noin 1–1,5h, joten kuvia otetaan hyvin monipuolisesti.

Hinta sisältää kuvauspalaverin etukäteen, rennon ja mukavan kuvaushetken sekä salasanasuojatun valintakuvagallerian. Hinta ei sisällä kuvatuotteita tai tiedostoja, vaan ne tilataan erillisen hinnaston mukaan.

Hinta sisältää matkakulut n. 20 km päähän studiolta, sitä pidemmälle matkalle  60snt/km tai sopimuksen mukaan.

Myös dokumentaarinen hääkuvaus – katso paketit sivun alalaidasta

Lauran galleria – Hääkuvaus Tampere

Dokumentaarinen hääkuvaus

Dokumentaarinen hääkuvaus tarkoittaa pääasiassa hääjuhlan valokuvaamista ja ikuistamista sellaisena, kuin se on. Kuvauksiin kuuluu aina ennakkopalaveri, jossa sovitaan kuvien tyylistä, hääparin toiveista ja käydään läpi tilaisuuden kulku ja aikataulut.

Paketteja voidaan muokata juuri teille sopivaksi, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Varausmaksu 200€ hyvitetään kuvauslaskulla.

Lisätietoa hääkuvauksista

Valokuvaajan valinta on yksi tärkeimmistä valinnoista  häitä suunnitellessa. Luultavasti kukaan muu ei ole yhtä tiiviisti seurassanne päivän aikana, joten on aivan super-tärkeää, että kuvaajana on henkilö, joka saa teidät tuntemaan olonne rennoksi ja mukavaksi. Minun tyyliini kuuluu, että olen mukana häätiimissä, jutustelen ihmisten kanssa  ja autan, kun pystyn, vaikka tietysti ensisijaisesti kuvaan. Mielestäni sivussa hiljaa pysyminen tuntuisi omituiselta, enkä saisi niin välittömiä tunnelmia kuviinkaan, jos ihmiset hämmentyisivät läsnäolostani.

Dokumentaarisessa hääkuvauksessa luen hääpäivän tapahtumia ammattilaisen silmin – poimin juhlasta niitä pieniä kauniita ja hauskoja yksityiskohtia ja toisaalta ikuistan kuvauspaikat ja tapahtumat kokonaisvaltaisesti.  Päivän tärkein osuus kuvauksen kannalta on kuitenkin potrettikuvaus: se on päivän ainoita hetkiä, kun saatte olla rauhassa, lähekkäin, kahdestaan, halailla ja suukotella, fiilistellä. Ja näistä onnellisista hetkistä syntyy teidän ”the hääkuva” (tai useampi) joka päätyy kotiinne paraatipaikalle, jossa se tuo iloa arkeenne vuosien ajan.

 

Hääkuvaus kannattaa varata ajoissa ja kuvausaikataulu huomioda koko päivän aikataulutuksessa. Olen mielelläni avuksi tässä jo hyvissä ajoin. Kuvataanko vihkikuvat ennen vihkimistä vai sen jälkeen,  koemeikkipäivänä vai vasta hääpäivän jälkeen – kaikille vaihtoehdoille löytyy perustelunsa. Mikäli hääpäivä on täynnä ohjelmaa, kannattaa vakavasti harkita eri päivänä kuvaamista: aikaa voidaan kuvaukselle varata paljon enemmän ja turhalta jännitykseltäkin vältytään.

Jos mietitte, olisinko teille oikea kuvaaja, voitte aloittaa vaikka tutustumalla ig-tiliini @studiotorkkelin_laura ja tarjoan mielelläni myös kahvit studiolla, jos haluatte tulla moikkaamaan. Tietysti ilman mitään velvollisuuksia.

Yli 100 häät kuvanneena tiedän, että nautin ihanista onnellisista juhlakuvauksista, mutta koska nautin myös vapaapäivistä, teen hääkuvauksia vain 1-2 päivänä kuukaudessa.  Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä!

– Laura

Tutustu hääkuvaustarinoihin tai kysy lisätietoja