Kuvankäsittely

Meiltä saat myös kuvankäsittelypalvelua. Esimerkiksi vanhojen kuvien digitointi ja korjailu, kiitos- ja onnittelukortit, käyntikortit, muistopöytäkuvat jne.

Kuvasta kuvat

 

10x15cm 5€
13x18cm 7€
Skannaus 1200x1800px 5€
Lisää hintoja ja vaihtoehtoja – Ota yhteyttä!

Tietoa kuvankäsittelystä

Kuvankäsittelyn avulla voidaan nykyään tehdä melkein mitä tahansa. Kuviin voidaan lisätä erilaisia elementtejä ja poistaa toisia, myös väriä, kontrastia ja kuvan tummuutta säätämällä voi tehdä paljon. Ihan kaikkea ei kuitenkaan voi tehdä – vaikka amerikkalaisista tv-sarjoista joskus voisikin niin päätellä.

Passikuvaamolla teemme paljon vanhojen kuvien kopiointia ja digitointia. Skannaamme alkuperäisen kuvan, tuomme sen kuvankäsittelyohjelmaan ja korjailemme kuvaa tarpeen mukaan. Meillä kopiointi ei siis suinkaan ole pelkkää kopioimista! Korjailussa kuuntelemme asiakkaan toiveen, mitä kaikkea kuvalle halutaan tehdä. Yleensä ainakin kuvan tummuus ja kontrasti laitetaan kuntoon, jo tämä tekee usein huomattavan muutoksen. Kuvasta voidaan myös poistaa mahdollisia roskia, korjata repeytymiä tai esim. jatkaa erilaisia pintoja, jos kuva halutaan saada tiettyyn mittasuhteeseen.

Kuvankäsittelyn hinta määräytyy aina sen vaatiman työmäärän perusteella, joten se arvioidaan yksilöllisesti. Kuvankäsittelyn hinta on 60e/tunti, joten esim 10 minuutin työstä veloitamme 10e jne. Arviomme hinnan, kun tuot kuvan liikkeeseen. Kuvasta kuvien perushinta sisältää skannauksen, sävyjen korjauksen sekä uuden paperikuvan. Teemme usein kuvankäsittelyä myös muistopöytäkuville. Monesti paras kuva, joka henkilöstä on läheisille jäänyt, kaipaa hiukan muutoksia. Autamme esimerkiksi kuvan taustan korjailussa, rajaamisessa jne.

Teemme kuvankäsittelytöitä myös erilaisten kiitoskorttien kohdalla. Kuvaamme Passikuvaamolla myös rippi-, ylioppilas- ja merkkipäiväkuvat, mutta kortin voimme tehdä myös omasta kuvastanne. Kortti voi olla yksilöllisesti tehty juuri omien toiveidenne mukaan, mutta toki meillä on myös valmiita pohjia. Meiltä saa myös perinteiset, pahvipohjukkeelliset kiitoskortit.

Vaikka kuvankäsittely mahdollistaa monet asiat, palvelemme mielellämme jo kuvan ottovaiheessa, silloin kun se on mahdollista.

Studio Torkkeli