Ylioppilaskuvaus ja rippikuvaus

Rippi- tai valmistujaiskuvaus studiossa 99€

  • Muotokuvaus yhdestä henkilöstä. Kesto n. 45min. 

  • Sis. digitaaliset koevedokset sekä 2kpl 13x18cm kuvia pohjukkeessa TAI 1kpl 20×25/20x30cm kuvan

Rippi- tai valmistujaiskuvaus mini 65€

  • Lyhyt muotokuvaus yhdestä henkilöstä

  • Kuvataan yhdellä taustalla n. 15min.

  • Sis. digitaaliset koevedokset sekä 1kpl 13x18cm kuva

Miljöökuvaus

Kuvaamme myös studion ulkopuolella. Miljöökuvauksissa hintaan lisätään 20€.

Tampereen tai Kangasalan keskusta-alueiden ulkopuolelle matkakulut 0,5e/km tai sopimuksen mukaan.

Autamme mielellämme sopivan miljöön valinnassa.

Lauran galleria – rippikuvaus ja ylioppilaskuvaus Tampere

Tietoa rippi- ja valmistujaiskuvauksista
Ripille pääsy ja valmistuminen ovat nuorelle tärkeitä hetkiä. Kuvassa käyminen saattaa tuntua jännittävältä, mutta viimeistään jälkikäteen ymmärtää, kuinka mukavaa on kun päivästä jää myös visuaalinen muisto ja sukulaisiakin on kiva muistaa kiitoskortilla. Usein kuvaus toimii myös itsetunnon kohottajana: nuori huomaa, kuinka kauniilta tai komealta juuri hän voikaan näyttää. Tämän tunteen luominen jo kuvausvaiheessa on ammattikuvaajan tehtävä. Kuvaus voidaan toteuttaa studiossa tai miljöössä, jolloin vaikkapa kotipiha tai lapsuuden tärkeä harrastuspaikka voi olla sopiva kuvauspaikka. Rippi- tai valmistujaiskuvan ei tarvitse olla perinteinen pönötys, vaan siinä voidaan hyvin tuoda kuvattavan luonnetta ja harrastuksia esiin – toisaalta klassisen kaunista asettelua ei pidä väheksyä. Usein vähemmän on enemmän, eikä revittely sovi kaikille.

Myös kuvauspäivä kannattaa valita huolella: itse juhlapäivänä on tietysti jo valmiiksi laittauduttu juhlakuosiin, mutta jonkun muun päivän valitsemalla voisi kuvaukselle varata enemmän aikaa ja kuvauksiin voisi tulla rennommin mielin. Jos kuvattavaa jännittää kuvaus, kannattaa vanhempien harkita omaa läsnäoloaan kuvauksessa – useimmiten mallilla on helpompaa, kun ylimääräisiä silmäpareja ei ole mukana luomassa paineita.

Rippi- ja valmistujaiskuvaukset ovat myös loistavia tilaisuuksia kuvauttaa samalla koko perhe, mahdollisesti myös isovanhemmat ym. Studiollamme kuvaan mahtuu helposti 10-15 henkeä, miljöössä pääluku voi kasvaa kymmeniin.

Kiinnostuitko?