Lapsikuvaus Tampere

Lapsikuvaus Tampere

Lapsikuvaus studiossa 99€

 • Vauva, puolivuotias, 1-vuotias, taaperoikäinen tai koululainen

 • Kuvauksen kesto n. 30-45 min

 • Digitaaliset koevedokset pdf-muodossa

 • 1kpl 20×25/20x30cm kuvan
  TAI
  koevedosvideon
 • Miljöökuvaus (esim. Arboretumissa) +20€

 • Sisaruskuvaus samassa yhteydessä +40€ (sis. 1kpl 13x18cm lisäkuvan)

Lapsikuvaus, vastasyntynyt, Tampere

Vastasyntyneen/newborn -kuvaus 139€

 • Kuvaus vastasyntyneestä vauvasta ja vanhemmista (suositus n.1-2 viikkoa syntymästä)

 • Kuvaukseen varataan 2-3h aikaa, jotta vauva ehditään välillä syöttää ja tarpeen tullen nukuttaa. Mikäli haluatte tämän jälkeen jatkaa kuvausaikaa, veloitamme 30e/alkava tunti

 • Kuvaus voidaan toteuttaa myös vauvan kotona, jolloin hintaan lisätään 40€ + mahdolliset matkakulut

 • Digitaaliset koevedokset pdf-muodossa

 • 1kpl 20×25/20x30cm kuvan
  TAI
  koevedosvideon

Lauran galleria – Lapsikuvaus Tampere

Näin valmistaudut lapsen kuvaamiseen
Lapsen voi tuoda kuvaan minkä ikäisenä vaan; 1-vuotiskuvat otetaan lähes jokaisesta lapsesta, mutta kuvaan voi tulla jo vastasyntyneenä, puolivuotiaana tai myöhemmin taaperoiässä. Jo ennen lapsen syntymää moni perhe käy ikuistamassa kauniin vauvavatsan ja siihen liittyvät odotuksen tunnelmat. Usein lapsista ei vauvakuvien ja ripillepääsyn välillä oteta koulukuvien lisäksi muita kunnon kuvia, mutta myös iloisesta koululaisesta voi käydä kuvauttamassa persoonalliset muistot ja vaikkapa samalla ikuistaa koko perheen.

Studiollamme löytyy useita kuvaustaustoja ja rekvisiittaa moneen lähtöön. Omia leluja ei tarvitse tuoda mukana, mutta jos lapsella on joku tärkeä lelu ylitse muiden tai jos kotoa löytyy muuten sopivia esineitä, kannattaa niitä toki tuoda mukana kuvaukseen. Kuvauksessa voidaan myös välillä vaihtaa vaatteita ja kuvata hyvinkin eri tyylisiä kuvia, mikäli vaan lapsen kärsivällisyyttä riittää!

Jo kuvausaikaa varattaessa kannattaa miettiä, mikä aika olisi lapselle paras aika kuvata – virkeä ja hyväntuulinen lapsi on ehdoton edellytys onnistuneelle kuvaukselle. Mikäli vanhempien työvuorojen takia olisi helpoin kuvata illalla, selvitelkää jos asiaa olisi mahdollista järjestää tai vaikkapa kuvata viikonloppuna, sillä ilta-aikaan useimmat lapset ovat jo väsyneitä ja helposti kiukkuisia.

Lapsen pukeutumisessa kannattaa myös mennä lapsen ehdoilla: mukavat ja tutut vaatteet aiheuttavat vähiten jännitystä kuvaustilanteeseen. Esim kauluspaidan kauluksia tai reprottavia paidanhelmoja voi olla kuvaustilanteessa rasittavaa korjailla yhtenään, joten olisi paras jos vaatteet pysyisivät hyvin päällä. Tyttölapsilla mekot ovat ihania, mutta jos mekon alta pilkottava vaippa häiritsee, niin vaippahousut tms. kannattaa pukea alle. Värisävyissä voi noudattaa omaa makua, mutta voimakkaat kuviot tai printit vaatteessa vievät paljon huomiota, joten yksinäkertaiset peruskuosit sopivat yleensä parhaiten.

Kiinnostuitko?