Kuvaushinnasto 2018

Yhden henkilön kuvaus studiossa 100€

Lapsikuvaus, ylioppilaskuvaus, rippikuvaus, odotusajan kuvaus, muuten vaan kuvaus… Hintaan sisältyy kuvauksen suunnittelu, joten kuvaajamme ottaa teihin yhteyttä ennen kuvausta. Kuvausaikaa studiossa on varattu n. 30-45 minuuttia. Koevedokset tulostamme Fineart-laatuiselle valokuvapaperille ja saat ne postitse suoraan kotiisi. Hintaan ei kuulu valmiita kuvatuotteita eikä kuvatiedostoja, vaan ne voit tilata koevedosten perusteella oman tarpeesi mukaan. Tuotepaketit ovat hinnaltaan alkaen 90€.

Poikkeuksena yhden hengen rajoitukseen: odotusajan kuvassa puoliso voi myös osallistua, lapsikuvassa lapsen vanhempien kanssa voidaan ottaa yhteiskuva tai ylioppilaan tyttö/poikaystävä voi tulla myös yhteiskuvaan samalla 🙂

 

Useamman henkilön kuvaus studiossa tai valokuvaus miljöössä 130€

Perhekuvaus, sisaruskuvaus, kihlajaiskuvaus, hääpäiväkuvaus… Hintaan sisältyy kuvauksen suunnittelu, joten kuvaajamme ottaa teihin yhteyttä ennen kuvausta. Kuvausaikaa on varattu n. 45-60 minuuttia. Kuvaus tapahtuu studiossa tai teille sopivassa miljöössä n. 10km säteellä studiolta. Pidemmille matkoille hintaan lisätään matkakulut. Koevedokset tulostamme Fineart-laatuiselle valokuvapaperille ja saat ne postitse suoraan kotiisi. Hintaan ei kuulu valmiita kuvatuotteita eikä kuvatiedostoja, vaan ne voit tilata koevedosten perusteella oman tarpeesi mukaan. Tuotepaketit ovat hinnaltaan alkaen 90€.

 

Vastasyntyneen vauvan kuvaus 160€

Vastasyntyneen vauvan kuvaukseen varataan aina hyvin aikaan, n. 3h, koska vauvan aikatauluihin ei tunnetusti voi vaikuttaa ja hän saattaa käyttää yli puolet kuvausajasta syömiseen 🙂 Paras kuvausaika yleensä on n.10-15 päivän iässä. Jos vauva on jo kovasti isompi, voi olla että nukuttaminen kuvaustilanteessa on haastavaa, mutta on monia tapoja kuvata myös hereillä olevaa lasta.

Studiollamme on huomattava määrä vauvakuvaukseen tarkoitettua rekvisiittaa, kankaita, liinoja ym., mutta toki itse vauva on kuvissa pääosassa. Jos tulemme kotiin kuvaamaan, voimme rakentaa sinne pienen studion tai kuvata ns. dokumentaariseen tyyliin, jolloin oma kotinne toimii kuvausmiljöönä. Kuvaajamme Laura ja Suvi ovat perehtynyt vauvakuvaukseen, joten meillä on hyvät kikat saada vauvat rentoutumaan ja tunnemme myös turvallisuuskysymykset pieniä ihmisiä koskien.

Kuvaus tapahtuu studiossa tai teille sopivassa miljöössä n. 10km säteellä studiolta. Pidemmille matkoille hintaan lisätään matkakulut. Koevedokset tulostamme Fineart-laatuiselle valokuvapaperille ja saat ne postitse suoraan kotiisi. Hintaan ei kuulu valmiita kuvatuotteita eikä kuvatiedostoja, vaan ne voit tilata koevedosten perusteella oman tarpeesi mukaan. Tuotepaketit ovat hinnaltaan alkaen 90€.

 

Lemmikkikuvaus 80€

Koska kuvaamme kotiennen pieniä ja isompia karvakorvia (sekä niitä karvattomia) enemmän kuin mielellämme, lemmikkikuvaus on hinnaltaan vähän muita edullisempi. Kuvaus kestää yleensä 15-30 minuuttia, joskus tosin lemmikin rauhoittumisessa saattaa mennä hetki, joten varaamme siksi aikaa vähän yli tarpeen. Kuvaus voidaan toteuttaa studiolla, lähipuistossamme Hatanpään Arboretumissa tai muussa sovitussa paikassa.

Kuvausta koskee samat kuviot kuin muitakin: kuvaushintaan kuuluu suunnittelu,itse kuvaushetki sekä kotiin lähetettävät koevedoskuvat laadukkaina tulosteina. Kuvatuotteet siis ostetaan tarpeenne mukaan erikseen, paketit alkaen 90€.

Haluatko lisätietoja?