Enää pari kuukautta jouluun!  Vaikkei ulkona vielä talvisia tunnelmia olekaan, niin nyt on aika kuvata joulukorttikuvat.

Kuvaan joulukorttikuvia:
PERJANTAINA 27.10. klo 12-18
TORSTAINA 2.11. klo 14-19
PERJANTAINA 3.11. klo 9-15

Ajanvaraus VAIN nettipalvelun kautta
www.studiotorkkeli.fi/ajanvaraus

Valittavana on oheisten mallikuvien mukainen rekvisiitta: tummempi tausta ja puulaatikot tai vaalea beige tausta ja iso talja. Tummempaan kuvauspisteeseen mahtuu sopivasti 1-3 lasta, vaalealle taustalle vaikka koko perhe. Vauvat, jotka eivät osaa vielä istua, kuvaamme korissa tai taljan päällä.

Yksi kuvausaika on n. 5-10 minuuttia. Lähetämme sähköpostilla 3-5 kuvavaihtoehtoa joista votte valita. Valmiit kortit noudetaan Pikkustudioltamme Tuomiokirkonkadulta.

Kuvaus ei maksa mitään eikä korteilla ole tilauspakkoa. Korttien hinnat (koko 10x15cm), sisältäen kirjekuoret:
10-29 kpl á 3,20e
yli 30 kpl á 2,70e

Vaihtoehtoisesti voit lunastaa valmiin kortin tiedostona ja tulostaa itse. Korttitiedoston hinta on 59e.

Kuvat ovat valokuvamateriaalia, eli ei painettuja kortteja. Lisämaksusta on mahdollista tilata kortit tulostettuna paksummalle Fine art-paperille, joko täysin mattapintaiselle tai pinnoitetulle. Fine art -paperille tulostettaessa kortin hintaan lisätään 0,50e/kortti. Kaikki kolme materiaalia on hypisteltävänä studiolla kuvausten aikaan 🙂 Ellei materiaalista ole erityistä mainintaa tilauksessa, tulostamme kuvat normaalille kuvapaperille, joka on sekin erittäin laadukas paperi.

Tervetuloa kuvaukseen!
Joulukorttitonttu Laura

_STU8570-Edit kortti

kortti sisu

kortti tytötfontit 2017